Retro Tegels Badkamer. Een retro badkamer creëren? Hoe doe je dit eigenlijk? De vraag naar unieke retro tegels voor het realiseren van een unieke retro sfeer in de badkamer is steeds groter. Het is daarom handig om te weten hoe je een retro badkamer kunt ontwerpen.

De Tegelaer biedt een enorm assortiment aan retro tegels. Zo hebben we originele retro tegels en de keramische varianten die makkelijk in onderhoud zijn. Een Retro badkamer kun je creëren door gebruik te maken van een aantal mooie retro tegels.

Metro Tegels

Met metro tegels kun je meerdere kanten op. We zien ze veel in een klassieke stijl en in een retro stijl. Bij de witte metro tegel wordt dan vaak een donkergrijze voeg gebruikt. Dit geeft een echte retro look.

Handvorm tegels

Handvorm tegels worden ook veel voor een retro look gebruikt. We zien ze hierbij zowel horizontaal als verticaal. Doe dit in combinatie met een halfsteensverband of wildverband en je creëert een leuk retro effect

Granito Tegels en Terrazzo Tegels

Ook Granito tegels worden veel toegepast bij een retro badkamer. Granito tegels ook wel terrazzo tegels geven een echte retro gevoel. Ze werden vroeger al veel gebruikt.

Portugese Tegels

Portugese tegels zijn al eeuwen oud en zijn er tegenwoordig ook in keramische varianten verkrijgbaar. De originele Portugese tegels hebben een authentieke karakter en zijn geschikt voor in badkamers. Wel moeten Portugese cementtegels  goed geïmpregneerd worden.  Ben je meer van praktisch en weinig onderhoud dan is het verstandiger om voor de keramische Portugese tegels te gaan.

Maak gebruik van een antiek retro dressoir

Tover een antiek dressoir om tot een echte retro badkamermeubel. Zet er vervolgens twee leuke waskommen op en je creëert meteen een echte retro sfeer in uw badkamer.

Witte 15×15 Tegels of 10×10 in halfsteensverband

Gewone witte 15×15 tegels of 10×10 tegels voorzien van een donkere voeg. Verwerk ze in een halfsteensverband voor echte retro look.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het creëren van een retro badkamer? Doe een prijs aanvraag of maak een afspraak.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Ik ben o p zoek naar terrazzo tegels met wit en geel erin. Ik zag mooie foto’s op Pinterest maar kan de tegels niet vinden. Kunt u mij laten zien welke kleuren:soorten terrazzo vloertegels u heeft?
    Groet,
    Femke Kok
    Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *