Badkamer Wellness Tips. Het creëren van een badkamer met een wellness look kan best lastig zijn als je niet weet hoe je dit doet. Daarom helpen we je graag een stap verder. Er zijn verschillende manieren om wellness look badkamer te creëren. De meeste mensen die een wellness badkamer thuis zouden willen bedoelen met een wellness badkamer vaak ook hotel-look chique. Meestal zie je in dit soort rustgevende badkamers dat ze veel sfeer uitstralen. Je ziet dat sfeerverlichting hierin heel belangrijk is.

Tip 1: Wellness badkamer maken

Een wellness badkamer moet natuurlijk rustgevend zijn. Door de contrasten tussen vloer en wanden laag te houden houdt je het veel rustiger. Leg de accenten niet op grote vloervlakken of wanden maar juist op subtielere details.

Tip 2: Donkere wellness badkamer

Een donkere ruimte  biedt een perfecte gelegenheid om gebruik te maken van goede verlichting. Verlichting in de badkamer is als een openhaard in de woonkamer. Het geeft warmte en sfeer.  Een badkamer met veel daglicht is overdag vaak veel minder sfeervol en spannend. Wanneer het in de herfst en winter eerder donker wordt zet je de verlichting meestal veel eerder aan. Verlichting in de badkamer geeft verschillende schaduweffecten. Daarnaast zorgt verlichting ervoor dat kleuren veel dynamischer worden.

Tip 3: Creëer een rustgevende wellness badkamer

Een wellness badkamer moet rustgevend zijn. Een veel gemaakte fout is om het in de basis (vloer en wanden) al heel erg spannend te maken. Zo ben je in het begin al snel geneigd om het niet te saai te maken.  Je wilt al snel hier of en daar een wandje laten opvallen met een leuk accent. Een luxe wellness badkamer is rustig in de basis. Deze kun je hierna stijlen met warme- en luxe accessoires.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *