Tegelzetbedrijf starten en eigen tegel showroom beginnen. Wil jij voor jezelf beginnen als tegelzetter en wil je tevens hiernaast een tegelshowroom voor jezelf of voor je partner? Ben je enthousiast en gedreven om te groeien met je bedrijf? Super! Het opzetten van een bedrijf heeft verschillende moeilijkheden en daarom helpen wij je hierbij. Onder onze naam helpen wij je met het opzetten van je bedrijf en zorgen we voor traffic naar je showroom van tevens voor opdrachten zorgt. Van online marketing tot een compleet assortiment en showroom inrichting. Begin je eigen TEGELAER TEGELHANDEL hier in Nederland.

Bent u een vakman in de bouw en geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Wilt u naast montage, ook de verkoop verzorgen met een unieke franchise formule? Vul dan dit formulier in voor meer informatie.


  * Verplicht

  Ideaal voor: Tegelzetters, klusbedrijven, bouwbedrijven, installateurs en loodgieters.

   


   

   

   

  Wat zeggen onze klanten

   

  Frank en Nicole

  Helemaal vanuit Utrecht zijn wij naar de Tegelaer in Oostwold gereden voor onze badkamer en woonkamer vloer. Dankzij Pinterest had ik iets in gedachten en kon dit helemaal nergens vinden. Zo frustrerend! Ik ben nogal kritisch wat betreft de badkamer afwerking. Ik kon nergens vinden wat ik in gedachten had dat ik er gewoon helemaal chagrijnig van werd. Na heel veel tegelzaken te hebben bezocht, in bijna heel Nederland, vertelde een vriendin van mij uit Amsterdam om eens naar de Tegelaer in het Noorden te gaan. We lazen ook meerdere positieve berichten over de Tegelaer op verschillende woonblogs en aangezien mijn zoektocht niet resulteerde in iets naar mijn zin, besloten mijn man en ik daarom om toch maar de lange reis te maken naar Oostwold. Toen we eenmaal bij de Tegelaer naar binnen stapte werd ik direct happy! Wat een geweldig mooi en bijzonder assortiment. Heel anders dan de showrooms die ik heb gezien. Erg uniek. We spraken met Wilma en we waren helemaal verrast van de hoge service die we kregen. We zijn gelukkig helemaal geslaagd en het was meer dan de moeite waard om deze rit te maken. Super blij dat we hier heen zijn gegaan en zo snel konden slagen voor onze badkamer en woonkamer vloer.

  Een dikke aanrader!

  Groetjes Frank en Nicole

   

   

  Karin

  We zochten een praktische vloerafwerking voor onze woonkamervloer. We hoorden veel positieve verhalen over keramisch parket. Helemaal in combinatie met vloer verwarming. Ik ben nogal van een hoge hygiëne. Een vloer moet voor mij ook makkelijk schoon te maken zijn. Gelukkig dat ik maar een uurtje hoefde te rijden naar Oostwold. Toen ik het keramisch parket in het echt zag dacht ik eerst dat het gewoon echt hout was. Dit gevoel gaf voor mij de doorslag om voor keramisch parket te gaan. Wat een mooi assortiment inderdaad. Bij de Tegelaer zijn we heel goed geholpen ondanks dat het best druk was.

  We zijn helemaal geslaagd!

   

   

  Daphne

  Ik ben binnenhuisarchitect en moest voor een hip restaurant iets vinden wat zowel uniek en bijzonder was als praktisch. Mijn opdrachtgever wilde iets bijzonders creëren, zodat mensen de gezellige momenten in het restaurant met vrienden beter zouden onthouden als mooie herinneringen. De Tegelaer staat er om bekend dat ze veel aan restaurants leveren vanwege het unieke assortiment. Samen met mijn opdrachtgever zijn we naar deze tegelzaak gereden. Mijn opdrachtgever was meteen ongelooflijk enthousiast en heeft hier al het tegelwerk kunnen regelen. Zowel vloer als tegels voor de keuken en de aankleding van de bar. Het is super mooi geworden. De service van Wilma is fijn omdat ze goed meedenkt.

  Top bedrijf om mee samen te werken!

   

   

  Peter en Yvonne

  We moesten van onze badkamerinstallateur tegels uitzoeken voor onze badkamer. Hij vertelde ons dat we naar de Tegelaer konden gaan om een keus uit hun assortiment te maken. We hoefden geen afspraak te maken. We zijn beiden erg druk vanwege onze baan en konden eigenlijk alleen na werktijd langskomen. Heel fijn dat ze ook in de avond open zijn. Het assortiment en de service is echt geweldig.

  Een hele goede tip om hier heen te gaan!

  Peter en Yvonne

   

   

  Jessica

  Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie patroonvloer. Toch ging mijn voorkeur ook uit naar een praktische vloer die ook makkelijk in onderhoud is. Bij de Tegelaer hebben ze echt mega veel patroontegels. Zowel de hand gemaakte patroontegels als de keramische varianten. Het advies dat ik gekregen heb was heel uitgebreid en ik kon zo de voordelen en de nadelen goed overwegen. Ik heb op deze manier een goede keuze kunnen maken. Ik ben hierdoor voor de keramische variant gegaan. 

  Super tevreden!

  Groetjes Jessica!

   

   

  Robert en Petra

  We houden erg van granito en terrazzo vloeren. Zo wilden wij in onze hal en toilet ook zo’n vloer met donkere rand. Veel gezien bij de Tegelaer. Zowel echt granito als de keramische variant. Wij hebben hier een hele mooie echte granito vloer met rand kunnen vinden dankzij de Tegelaer in Oostwold.

  Ongelooflijk wat ontzettend veel mooie tegels hebben ze hier. Zoveel kleur… Geweldig!

   

   

  Kelly

  Voor mijn woning in Zuidlaren zocht ik voor de begane grond een mooie vloer. Ik wilde eerst een lichtgrijze gietvloer in combinatie met een strak mat witte keuken maar de kosten werden mij echt veel te hoog voor 120 vierkante meter. Bij de Tegelaer in Oostwold hadden ze gelukkig een hele mooie strakke lichtgrijze 80×80 cm vloertegel in de aanbieding liggen. Deze stond super mooi. Perfect alternatief voor mij en ben nu veel goedkoper uit ook nog. Echt helemaal blij!

  Veel alternatieven en nog voor een mooie prijs ook!