Revoir Paris Odet
Keramische vloertegels Keukentegels Patroontegel Vloertegels Wandtegels

Revoir Paris keramische patroon tegels

Revoir Paris keramische patroon tegels is een nieuwe tegel lijn en is geïnspireerd door  klassieke patronen, maar met een moderne vibe.   Revoir Paris keramische patroon tegels zijn onderhoudsvrij en voor alle vloeren in huis te gebruiken, zelfs ook op het terras, want ze zijn vorstbestendig. En het mooiste is; ze hebben geen onderhoud nodig. Daar word je toch blij van!  Ze hebben ook nog eens een goede slijtvastheid en is zelfs te gebruiken in druk te belopen ruimtes,

 

 

Revoir Paris
Revoir Paris Antoinet

Combineer   Revoir Paris keramische patroon tegels eens met bv de Rak Surface in badkamer, keuken of toilet op de vloer In de grijs of antraciet tint, u zult een verrassende effect krijgen als u een wand met deze decor tegels betegeld.  De tegels hebben een poederige uitstraling. We kunnen uiteraard ook de vloer betegelen met de  Revoir Paris keramische patroon tegels  en deze door laten lopen op de achterwand van het toilet  of doucheruimte en dan de andere wanden met een witte matte of zelfs een imitatie stroken wand in de antraciet kleur.  Dan met het witte sanitair zal het een mooi contrast geven.

Revoir Paris Belda
Revoir Paris Belda

Wie kan voor mij een ontwerpje maken van de vloer ?

Als u een plattegrond van de te betegelen ruimte mee neemt kunnen wij van de Tegelaer  voor u een ontwerpje maken van de vloer of wand met de decortegels. Zo kunnen we ook precies berekenen hoeveel we van  de tegels nodig hebben.De tegels gaan wel per volle doos  en dat is 1 m2.  Zo kunt u ook een beetje een voorstelling maken hoe het er ongeveer uit komt te zien.  Het kan u helpen een juiste keuze te maken met  de  Revors Paris keramische patroon tegels.

Mocht u zelf al weten wat u wilt en hoeveel m2 u nodig heeft  dan mag u natuurlijk ook online bestellen dit kunt u doen door een mail te sturen met de gegevens en de  tegel die u wenst.  U krijgt dan van ons een offerte en zodra die ondertekent is en betaald dan laten we de bestelling in werking gaan. Mocht u hulp nodig hebben belt u dan voor een afspraak op  050-5515530 en we gaan samen kijken naar de juiste keuze.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Oosting zegt:

  Goedemiddag,

  Via een collega hoorde ik dat jullie ook tegels voor buiten verkopen met een motief/print? Een soort van Portugese/Marokkaanse tegel. We hebben voor ons terras circa 12 m2 nodig. Ik ben erg benieuwd of jullie een geschikte tegel hebben en wat de tegels per vierkante meter kosten?

  Met vriendelijke groet,

  Kris Oosting
  06-55 805 944

  1. Wilma Gorter zegt:

   Er zijn verschillende tegels die buiten gelegd kunnen worden, ik zou eens komen kijken in de showroom naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *