rest partij cement tegels
Keramische vloertegels Patroontegel Vloertegels Wandtegels

Restpartij tegels

Op dit moment hebben we restpartij  tegels  die we graag willen aanbieden tegen een scherpe prijs. Deze restpartij tegels bestaat voornamelijk uit cementtegels en een enkele kleine restpartij keramische tegels.  Het zijn niet heel veel m2 maar kan leuk zijn als je een patchwork vloer wilt maken, als u deze restpartij tegels wilt komen bekijken maak dan een afspraak op telefoon nr. 050-5515530. Waar we wel een grotere restpartij tegels van hebben is de Castelo ,1006 wit, 1010, creme en de Castelo 1011, geel. U kunt daar een prachtig dambord patroon van maken .

De prijzen van deze restpartij tegels is € 10,00 per doos, In een castelo doos zitten 10 stuks, in de andere restpartij tegels zitten 12 stuks in een doos.

We hebben ook een mooie dubbel hardgebakken tegel in 30 x 30 groen met een speciale coating  zodat vuil niet kan aanhechten, we hebben van deze restpartij nog ongeveer 10m2 staan deze mag weg voor € 12,50 p/m2

We hebben  natuurlijk ook onze prachtige collectie cementtegels en keramische hand geschilderde  tegels wat de moeite waard is om te bekijken. Mocht u advies nodig hebben wat er in uw te betegelen ruimte past dan wil ik u daar graag bij helpen door middel van een ontwerpje. Heeft u inmiddels de keuze gemaakt en heeft u nog de nodige vragen dan kunt u ons altijd bellen.

 

Restpartij Pip tegels
Restpartij  tegels

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

 1. lucas lauxen zegt:

  Ik heb achter mijn houtkachel en wandje van giboblokken het stucwerk wat erop zit laat los door de warmte van de afvoerpijp, daarom wil ik dat gaan betegelen met portugese tegels.
  vraag: zijn ze ook van 56 cm breed?
  vraag: heeft u tegellijm wat hitte bestendig is?
  Vraag: tot welke tempetatuur?
  vraag: heeft u ook restant tegels mijn wandje is 74×2.44
  ik kom graag kijken bent u er morgen?

  Dank voor uw tijd,
  mvrgr lucas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *