Badkamertegels Bijkeuken Keramische vloertegels Keukentegels Patroontegel Vloertegels Wandtegels

Rak Surface

De Rak Surface is een kwalitatieve  mooie  redelijk geprijsde  tegel in verschillende tinten  en ook nog de keuze in mat of gezoet. De maten zijn 60 x 60,  30 x 60 en stroken in 5 x 60, 10 x 60 en 15 x 60. Hier onder ziet u de verschillende mogelijkheden in kleuren. Wat ik zelf erg leuk vindt is om deze tegels te combineren in bv de badkamer of toilet met een mix in dezelfde tinten. Het hoeft maar heel subtiel te zijn en u heeft een geheel persoonlijke uitstraling gekregen.  Wilt u het liever zo neutraal mogelijk dan kun je nog kiezen voor  1 wand de stroken te gebruiken en houdt u dan de rest van de wanden bv mooi mat wit.  Rak heeft nl. ook hele mooie  witte wandtegels die we  uitstekend kunnen combineren met de Rak Surface.  Je kunt het zo gek niet bedenken want de mogelijkheden zijn bijna oneindig maar je moet wel een beetje durf tonen.

Ik heb niet zoveel m2 stroken nodig. 

Het is bij de Rak surface erg handig dat de stroken reeds gemixt in de doos zitten  er zit  1,0 8m2. in een doos,  dat is op zich niet zoveel zodat u rustig een klein wandje kunt betegelen en niet met een overschot aan tegels zit.  Zelf ben ik dol op combineren met bv een mix of een kiezel  dat geeft net even een persoonlijk tintje aan de badkamer en zelfs met de grijstinten is het nog best mogelijk om eens met een kleurtje te combineren.  Het hoeven geen grote wanden te zijn maar even een klein detail kan mooi zijn.

Bij de Tegelaer  is er altijd 1 aanspreekpunt waarmee u kunt overleggen wat u wensen zijn zij zal u ook helpen met een mooie keuze te maken.

Wilt u eens kijken wat de mogelijkheden zijn dan kunt u een afspraak maken als het de keramische tegels betreft op 050-5515530

Rak surface in combinatie met mix
Rak surface in combinatie met mix

 

Rak surface antraciet

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *