Portugese Tegels

Nieuwe Collectie Portugese Tegels

Nieuwe Collectie Portugese Tegels binnen kort verwacht bij de Tegelaer . Deze nieuwe collectie Portugese tegels lijkt een cementtegel maar is het eigenlijk niet : het is een “terrazzo to the next level”  In tegenstelling tot de Cementtegels is hier de toplaag van een composiet en daardoor in hardheid maar ook in prijs niet te vergelijken met de Cementtegel, het is dus een totaal ander product. Deze nieuwe collectie Portugese tegels zijn bij uitstek geschikt voor zwaar belopen ruimtes. Wel is het belangrijk dat ze net als de cementtegels goed beschermd moeten worden tegen vet en vuil.

Wat u hier onder ziet is nog lang niet het enige nieuwe wat we binnen kort kunnen presenteren, er zijn nieuwe vormen en maten en kleuren van de Zelliges bijgekomen.

Wat ik nog wel een belangrijk punt vindt om te melden  is dat wij niet de goedkoopste op de markt  zijn maar er wordt in ieder geval niet gewerkt met bedrijven die kinderarbeid toestaan. De arbeiders krijgen een fair loon en er wordt streng op toegezien dat er geen kinderen aan het werk komen. Dat vindt u toch ook belangrijk?

Ik kan u nog niet precies zeggen wanneer de collectie helemaal compleet is en wanneer ik het hier in onze winkel heb liggen maar dit is in ieder geval een voorproefje die ik u niet wil onthouden.

U kunt  misschien u plannen die u al had liggen bij stellen en voor deze schitterende  nieuwe collectie tegels kiezen.

 

Ook niet te vergeten  te vermelden  dat wij ook de Pip collectie voeren, u  kent de Pip collectie natuurlijk van het servies en van het prachtige linnengoed maar ook in de tegels hebben wij een prachtige collectie.

Ik zou zeggen genoeg geïnspireerd, kom eens langs. Contact

Nieuw Portugese tegels Tegelaer Woonkamer
Nieuw Portugese tegels Tegelaer Woonkamer
Nieuwe Portugese tegels Tegelaer Badkamer
Nieuw Portugese tegels Tegelaer Woonkamer
Nieuw Portugese tegels Tegelaer voor Woonkamer Badkamer Hal en Keuken
Nieuw Portugese tegels Tegelaer voor Woonkamer Badkamer Hal en Keuken

Nieuwe Collectie Marokkaanse zelliges

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] source – Nieuwe Collectie Portugese Tegels Tegelaer betreffende Badkamer tegels […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *