Badkamertegels Keukentegels Patroontegel Wandtegels

Mediterraanse hand gedecoreerde tegels

Tegelaer & dochter V.O.F. heeft zich gespecialiseerd in het bijzondere tegelwerk. We hebben dan ook een ruime keuze in Mediterraanse hand gedecoreerde tegels. Deze Seri Mediterraanse  hand gedecoreerde tegels zijn in verschillende stijlen, Andalusisch, Tunesisch, Oriëntaals, Mexicaans, Nostalgie. Ook zijn er wandpanelen de zgn.. Fresques. Er zijn ook bijpassende uni tegels. Mediterraanse hand gedecoreerde tegels en de tegeltableau’s  zijn er in verschillende maten.  Deze tegeltableau’s zijn veelal reproducties van oude Tunesische en Mediterraanse voorstellingen.

Waar zijn de Mediterraanse hand gedecoreerde tegels te gebruiken?

De Mediterraanse hand gedecoreerde tegels kunnen zonder problemen in de badkamer, toilet en keuken. Het wordt ook wel als een bijzonder item in de woonkamer toegepast maar dat is heel persoonlijk.

Om uw badkamer een bijzondere uitstraling te geven kan het leuk zijn om een item te gebruiken uit de serie Mediterraanse hand gedecoreerde tegels, als u de rest van de wanden  en de vloer dan rustig houdt heeft u lang plezier van de keuze en gaat het niet vervelen.

Mediterraans hand gedecoreerde tegeltableau
Mediterraans hand gedecoreerde tegeltableau
Mediterraanse tegeltjes 10x10 in keuken
Mediterraanse tegeltjes 10×10 in keuken

Wie durft om veel kleur in huis te gebruiken kan met deze serie naar hartenlust combineren en is het op vele manieren toepasbaar. Maar er zijn nog veel meer prachtige  mogelijkheden om met de mediterraanse patroon tegels te stoeien dus komt u eens een kijkje nemen in onze winkel in Oostwold onder de rook van Groningen daar kunt u zich wanen in de Mediterrane.

 

Mediterraanse tegeltjes 10x10
Mediterraanse tegeltjes 10×10

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *