Marokkaanse Zelliges 10x10
Badkamertegels Keukentegels Wandtegels

Marokkaanse Zelliges Toilet

Marokkaanse zelliges betekent in het Arabisch “gebakken tegel”. De Marokkaanse zelliges worden in in een nieuwe fabriek geproduceerd met schone en groene werkomstandigheden, zonder de tradities van de oude ambacht uit het oog te verliezen. De  zelliges zijn standaard in 10×10 te verkrijgen maar op aanvraag en een minimale afname van 10m2 ook in  5×5 of 5×10. De bekendste karakteristieken  van de  zelliges zijn de prachtige kleurnuance en het hand gekapte karakter.

Het kleuren pallet van de  zelliges zijn enorm en is toepasbaar op vele manieren. Van bescheiden tot uitbundig.

Marokkaanse Zelliges 10x10 diverse kleuren
Marokkaanse Zelliges 10×10 diverse kleuren
Marokkaanse Zelliges 10x10.jpg wit
Marokkaanse Zelliges 10×10.jpg wit.

Of u nu houdt van uitbundig of ingetogen met de  Zelliges hebt u een prachtige keuze gemaakt. omdat ze een bijzondere glazuurlaag hebben en er een nuance verschil in voorkomt, dus er is geen tegel gelijk niet in vorm maar ook niet in de toplaag. De tegels zijn  best grillig van zichzelf. U kunt de tegels  laten zetten  in lijm  waardoor de wandtegels vlak kunnen worden en als u het aan laat brengen  met de lijmkam komt de grilligheid van de Zelliges naar voren. Het is een keuze die je maakt.

Ik wil u graag uitnodigen om het kleinste winkeltje in Oostwold onder rook van Groningen te bezoeken, om de prachtige kleuren te aanschouwen,  het is verstandig i.v.m. de drukte een afspraak te maken op 050-5515530.

.http://www.marokkaansezelliges.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *