Revoir Paris keuken

keramische motief tegels

De keramische motief tegels zijn steeds meer  in opkomst , ze hebben de zwier van de cementtegels en het gebruiksgemak van de keramische tegels.  De keramische motief tegels zijn ook nog eens mooi geprijsd en dankzij de revolutie van de printtechnologie biedt  de bijzondere keramische motief tegel een hoge kwaliteit. Ze zijn in vrijwel alle ruimtes te gebruiken, zeker ook in bedrijfsruimtes, zoals kantoren,  winkels en restaurants.

Ik zal een greep doen uit de prachtige collectie keramische motief tegels en u kunt zien dat je er ook  eindeloos mee kunt combineren. Sommige van  onze  klanten blijven bij de cementtegels mooier vinden en die blijven ook prachtig met hun authentieke uitstraling,  maar deze nieuwe collectie is echt prachtig.  De tegels zijn in  20 x 20 en hebben echt de uitstraling van klassieke tegels. Door de ontwikkeling in de keramische tegels kunnen ze een prachtige imitatie maken van en met de uitstraling van de prachtige patronen van cementtegels. Onze klanten verbazen zich over de enorme keuze in keramische  motief tegels en hier heb ik een aantal van onze favorieten,  Misschien bent u nog steeds weg van keramische groot formaat tegels maar deze kunt u mooi combineren met deze prachtige collectie keramische motief tegels. Ze zijn te gebruiken voor wand en vloer.

Zijn dit de enige maten in keramisch?

Er zijn inderdaad ook nog een aantal van 15 x 15 in het assortiment en ik zou zeggen komt u ze gerust eens bekijken, ik vind ze zelf ook uitermate geschikt voor achter de keuken. Uiteraard is dit formaat ook uitermate geschikt voor in een kleinere ruimte. Kom geruste en beoordeel zelf.

06-12581159

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *