Badkamertegels Geen categorie Keramische houtlook Tegels Keramische vloertegels

Houtlook Tegels

Houtlook tegels is  de nieuwste trend op dit moment, vooral in badkamer en toilet kan dit goed toegepast worden .  Houtlook Tegels staan stoer en robuust en straalt een warmte uit. Naast Houtlook Tegels is het bv ook mooi om met roestvrij staal  en  natuursteen.te werken.

Onderstaande foto is een Flaviker  Houtlook Tegel gebruikt met een patchwork tegel die we bij de  Tegelar in vele soorten en maten verkopen dit geeft dan weer een heel speels effect. U ziet dat je heel wat kunt spelen met Tegels.

Houtlook tegels keuken
Houtlook tegels keuken

Maar ook in de woonkamer is het natuurlijk heel praktisch als u parket te veel onderhoud- gevoelig vindt. Tegenwoordig is het keramische parket haast niet meer van echt te onderscheiden, zo natuurgetrouw is dit gemaakt. En wat niet onbelangrijk is het leggen  dat moet natuurlijk goed worden gedaan met een mooie krappe voeg. U moet u  goed navragen of u tegelzetter dit graag wil leggen want het is natuurlijk niet een standaard tegel van 60 x 60. De formaten zijn er verschillende. We hebben ze van 1.20 x 30 maar ook 60 x 15 en er zijn nog veel meer maten mogelijk. Als u  geïnteresseerd bent in Houtlook tegels is het handig om een afspraak te maken op 050-5515530 dan kunnen we samen kijken naar de juiste keuze. Wij helpen u graag.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. goedendag
    vraag de bovenste foto op deze site , keuken met houtlook achterwand.
    Wat voor maat zijn de tegels en wat is de prijs, zijn ze eventueel op te sturen?
    hoor graag van u .
    Met vriendelijk groet A. Plug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *