Flaviker spicy brown
Badkamertegels Bijkeuken Keramische vloertegels Keukentegels Vloertegels

Flaviker backstage tegels

 

Flaviker Backstage tegels voor badkamer, woonkamer, toilet, keuken en bijkeuken, deze nieuwe lijn is razend populair  en eigenlijk  een prachtige  vervanging voor de Beton Cire . Beton Cire  is nl. niet zo geschikt als men wel altijd beweert, wij hebben er zelf  geen goede  ervaringen mee. Vandaar deze tegels van Flaviker Backstage en  die  ook in onderhoud natuurlijk erg gemakkelijk zijn, u hoeft eigenlijk alleen maar  een zacht schoonmaak middel te gebruiken voor het reinigen van de tegels bv de R 155 dit is een zuurvrij schoonmaakmiddel en is altijd goed.

Flaviker backstage tegels zijn grote, stoere vloertegels met een prachtige poederige of zanderige  en een beetje een ruwe  uitstraling. Deze Flaviker Backstage serie komt goed tot zijn recht in grote woonkamers, Maar ook voor in de andere ruimtes zoals de badkamer mooi te gebruiken met de wandtegels met decor. vindt u dat allemaal een beetje te grijs dan kan u altijd combineren met wit, dat is een koele combinatie maar durf ook eens te combineren met een kleur. Een combinatie met grijs is heel makkelijk te maken want alles past, of je nu met geel, rood of groen combineert het kan allemaal. Maar houdt u het liever bij de grijze combinatie dan is dat ook helemaal goed.  Wat ook belangrijk is om de  accessoires en vooral het licht goed uit te kiezen.

Ik vind het nl. zelf heel erg lastig als de tegels niet heel vlak geplaatst zijn dat je dan last krijgt van strijklicht. Daarom is ook de voegkleur van de tegels zo enorm belangrijk. Zelf zou ik in de onderstaande combinatie voor een mooie grijze voeg kiezen overlegt u met uw tegelzetter dat u graag een krappe voeg wenst want dat is het allermooiste.  Naadloos kan niet maar een krappe voeg van ongeveer  1.5 mm moet zeker te doen zijn.

U ziet er zijn vele mogelijkheden om de Flaviker Backstage te gebruiken en te combineren.  En naast de ash en graphite  tinten zijn er no g een aantal  verschillende kleuren zijn Bisque, en spicy brown,  de verschillende maten zijn 60 x120, 40 x 60 en 60 x 60  De decor tegels zijn alleen in 40 x 80 en de daarbij behorende uni tegel.

Wat ik in onderstaande combinatie ook mooi vindt is om een kiezel te combineren met de Flaviker Backstage, je krijgt dan een hele natuurlijke uitstraling,

Ik wil u van harte uitnodigen om te kijken wat de vele mogelijkheden zijn , het is raadzaam om voor de afdeling keramische tegels een afspraak te maken    050-5515530. Bij de tegelaer heeft u altijd 1 aanspreekpunt en persoonlijke service.

Flaviker Backstage badkamer

Flaviker Backstage badkamer

Flaviker Backstage hexaga
Flaviker Backstage hexaga

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *