Badkamertegels Bijkeuken Keukentegels Patroontegel Vloertegels Wandtegels

Decor tegels in betonlook

Decor tegels in betonlook

Op dit moment hebben we een nieuwe serie en dat is de Artgres decor tegels in betonlook, de tegels zijn 60 x 60 en hebben een patchwork patroon, de uni tegels hebben exact dezelfde tint en kun je dus prachtig combineren.  De decors zijn al voor je gemixt dus je hoeft niet meer moeilijk te doen hoe je ze zult creëren.  In een verpakking zitten verschillende mixen.  Hou je van strak en  wil je  toch iets speels in je tegels dan zijn deze decor tegels in betonlook echt iets voor jou. Het is zelfs mooi te combineren met houtlook tegels waardoor je weer een beetje warmte binnen haalt.  De tegels zijn makkelijk in onderhoud en kunnen tegen een stootje. Ze zijn geschikt voor de wand en de vloer.

Beton look met decor
Decor  tegels in beton look

We hebben ze al in de showroom dus je kunt ze komen bekijken. Naast onze grote assortiment cementtegels en keramische patroontegels kunnen we ook al bijproducten leveren. Zoals lijm , primer,  voegen, onderhoudsproducten.

Onze winkel is vanaf dinsdag tot en met zaterdag geopend, mocht dit niet passen dan zou u een afspraak kunnen maken op de maandag  of  in de avonduren.  Ü kunt ons bellen en tegenwoordig ook appen.

050-5515530

06-12581159

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *