Codicer Vintage Mix 95
Badkamertegels Keukentegels Patroontegel Vloertegels Wandtegels

Codicer Vintage Mix 95

Patroontegels worden meer en meer in patchwork gelegd. Voorheen werd daarom veel de Portugese cementtegels gebruikt. Men kocht dan enkele dozen van verschillende patronen en legde deze vervolgens dan in hallen, keukens of andere ruimtes. Aangezien de dikte van  ca 16mm tot 20mm niet altijd toepasbaar is voor iedereen is de Codicer Vintage Mix een heel goed alternatief. Deze keramische patroon tegels zijn veel dunner dan de echte cementtegels. De dikte van de Codicer Vintage mix is ca. 1cm. Dit scheel nogal ten opzichte van de cementtegel.

Naast deze Codicer Vintage Tegels vindt u ook de echte Portugese Cementtegels. Hieronder enkele inspiratie foto’s van deze mooie Vintage Collectie.

Omdat Codicer tegels gewoon keramische tegels zijn, hoeven ze niet geïmpregneerd te worden. Ook dit is voor diegene die praktisch is ingesteld een groot voordeel.

De Vintage 95 van Codicer biedt een tal van patroontegels en levert deze in een gemixt pakket. Daarnaast zijn ze ook gewoon in een enkel patroon te leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die deze collectie voor u kan bieden. In onze showroom in Oostwold op nog geen 5 km vanaf Groningen, vindt u deze collectie. Door grote drukte adviseren we altijd een afspraak te maken. Dit kan op het nummer 050-5515530 of via het contact formulier.

Codicer Vintage Patroontegels
Codicer Vintage Patroontegels
Codicer Vintage Patchwork Tegels
Codicer Vintage Patchwork Tegels
Codicer Vintage Tegels
Codicer Vintage Tegels
Codicer Vintage Mix 95
Codicer Vintage Mix 95
Codicer Vintage 95 Tegels
Codicer Vintage 95 Tegels

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *