Mozaiek Original style
Geen categorie Wandtegels

Bijzondere wandtegels

Bij de Tegelaer in Oostwold, onder de rook van Groningen kunt u terecht voor bijzondere wandtegels. Wij leveren standaardtegels  tot zeer exclusieve bijzondere wandtegels.  Bijzondere wandtegels kunt u gebruiken als detail in de te betegelen ruimte of u kunt  er een hele wand mee tegelen. Meestal zijn bijzondere wandtegels prijzig en wordt het alleen als detail gebruikt. Bv. op de wand waar de douchekop komt of een achterwand van het toilet  maar ook  in de keuken worden ze veel toegepast meestal in combinatie met een standaard wandtegel.

Bijzondere wandtegels Arabesque
Bijzondere wandtegels Arabesque

Marabesque tegels zijn al zo oud als de weg naar Rome, maar zijn ook met hun tijd meegegaan. Verkrijgbaar in de kleuren van nu zien we ze weer steeds vaker in bijvoorbeeld toiletten van hippe restaurants. We hebben er verchillende series van, bijvoorbeeld de handgemaakte Curvilineo, of met een facet van Adex, of met eengolvend oppervlak van Arabesque Silk. Bovenstaande serie hebben we in verschillende kleuren. U kunt ze combineren in de verschillende tinten  maar ook alleen zwart kan heel bijzonder effect hebben.

Bijzondere wandtegels  Original style
Bijzondere wandtegels Original style

Bovenstaande hebben we een combinatie van 2 verschillende type tegels gebruikt, je moet durven maar het resultaat mag er dan ook zijn. De zwarte tegel is een bijzondere wandtegel en heeft een brick stone effect en is  halfsteens gemonteerd. De Decoratie tegel is eigenlijk een  vloertegel maar kan ook worden gebruikt als wandtegel en is van de serie Odyssey  type Romanesque van Originals style  en is dan ook erg mooi om in een toilet of badkamer door te laten lopen  van wand naar vloer en dan hoeft het helemaal niet in zijn geheel maar mooie subtiele details gebruiken is vaak meer dan genoeg.

Bijzondere wandtegels
Bijzondere wandtegels originalstyle 

Bovenstaande serie tegels zijn van uit de collectie handgemaakte tegels en zijn in diverse decors te verkrijgen te samen met uni tegels. Deze prachtige serie is uniek, want geen tegel is gelijk, de glazuurlaag is van een top kwaliteit en dat kun je zien ook.

Wilt u eens komen kijken naar onze uitgebreide collectie maak dan eens een afspraak op 050-5515530. U kunt komen tijdens onze openingstijden maar als dat niet past is het  ook mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *