Goedkoop Alternatief Gietvloer BetonEgaline
Hal,  Projecten,  woonkamer

BETONEGALINE ALTERNATIEF GIETVLOER

BetonEgaline Alternatief Gietvloer

Betonlook vloeren worden veel gecombineerd met Portugese Tegels. de Tegelaer doet naast de montage van Portugese Tegels daarom ook de verwerking van BetonEgaline. BetonEgaline is namelijk een goed en goedkoper alternatief op de duurdere gietvloeren. De afwerking hiervan gebeurd op basis van een sterke duurzame lak. Ook de montage van strakke plinten kunnen wij voor u regelen. Laat hieronder je aanvraag achter en wij reageren direct.

Goedkoop Alternatief Gietvloer BetonEgalinePrijs weten? Laat hieronder een reactie achter en omschrijf uw wensen en het aantal m2. Wij reageren dan per mail terug.

 

118 reacties

 • Richard van den Burgt

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor betonegaline op de zolder.

  40m2

  Kleur wit/gebroken wit

  Huidige vloer is nieuwbouw dekvloer.

 • Edith de Kort

  Goedmorgen, ik zou graag willen weten of betonegaline toepasbaar is op een parketvloer van tropisch hout. Er ligt geen vloerverwarming onder. Indien mogelijk ontvangen wij graag een offerte voor circa 100 m2. Alvast bedankt. Mvg Edith

 • Ingrid Ter Meer

  Ik zou graag een offerte willen hebben voor een egaline vloer op de beneden verdieping. Het gaat om de woonkamer, keuken en gang. Evt de trapkast erbij. Totaal is dit ongeveer 40 M2.

 • Louis

  Wij zijn geïnteresseerd. Zijn er ook nog andere mogelijkheden qua kleur (Lichter, beetje zandkleurig)? Het gaat om ca. 90 m2 voor de hele woning, behalve badkamer.

 • Sjaan

  Wat is het verschil met een pu gietvloer vooral qua onderhoud? Is het geschikt voor in het toilet? Wat is de m2 prijs bij +100m2? Komen jullie ook naar Nijmegen?

 • Gertjan van der Haas

  Graag zou ik willen weten wat de prijs is voor een betonegaline vloer van 67m2. Er zit vloerverwarming onder en het gaat om nieuwbouw.

 • Ron

  Ik ben op zoek naar een goedkoop alternatief voor een gietvloer. Zodoende kwam ik op jullie site terecht. Mijn vraag is dan ook: wat kost het aanbrengen van betonegaline in een ruime van 18m2 (gang en keuken, ondergrond beton)
  Ik hoor het graag.

 • Danielle

  Beste tegelaer,

  Wij zijn al enige tijd op zoek naar een vloer voor in onze keuken en badkamer. Graag zouden we van u horen of de betonegaline geschikt is voor natte ruimtes, hoe dik de totaallaag is, in hoeveel dagen de vloer er ligt en een prijsindicatie voor 60 m2.
  Levert u de vloeren door het hele land? En beschadigd de vloer snel (Bv door het schuiven van stoelen)?
  Ik hoor graag van u.
  Mvg
  Danielle

 • Kim

  Hallo,

  Wij willen graag een prijsopgave van de benedenverdieping met egaline, het betreft 45m2. Betonvloer met vloerverwarming. Plinten kunnen we zelf wel weer bevestigen. Alvast bedankt!

  • Claire Birkhoff

   Hallo! Graag ontvang ik een prijsopgave en op welke termijn er gelegd kan worden per mail. We zijn op zoek naar een kunststof materiaal dat lijkt op een betonvloer. Het gaat om 15m2 en er ligt momenteel een betonvloer waar direct op gewerkt kan worden. Geen vloerverwarming. Mvg Claire

 • Jasper

  Dag,
  Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen voor 56 m2 voor de begane grond in onze woonkamer. Daarnaast vroeg ik me af of dit te combineren is met vloerverwarming. Tevens zou ik ook de tweede verdieping van 40 M2 (inclusief badkamer) ermee willen leggen.
  Groet

 • Anneke

  Beste Tegelaer,

  Ik ben op zoek naar een goedkoop alternatief voor een gietvloer. Zodoende kwam ik op jullie site terecht. Mijn vraag is dan ook: wat kost het aanbrengen van betonegaline in een ruime van 36m2 (benedenverdieping, betegeld).
  Ik hopr het graag.

  Met gr.
  Anneke

 • Aiske Jongert

  beste tegelaer,

  Wij hebben een 70m2 ruimte die van een egaline vloer is voorzien. Deze willen wij graag betonlook verven of coaten en zagen dat jullie hiermee ervaring hebben.
  Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

  Mvg,
  Aiske

 • Maaike van Leeuwen

  Hallo, jaaa dit willen wij! En eigenlijk zelf gaan doen, maar dit klinkt nog veel aantrekkelijker. Graag hoor ik wat het kost om ongeveer 50 m2 (woonverdieping) uit te besteden.
  Gaat om een nieuwbouwwoning die dit jaar nog wordt opgeleverd.

  Vriendelijke groet,

  Maaike

 • Ellen Mesch

  We zijn op zoek naar n stoere betonvloer voor 120 m2. Ondergrond nu zijn tegels. eronder vloerverwarmjng. Kunt u aangeven ol welke prijs we moeten rekenen… is t scheurvast. Had gelezen over betonegali ne als goedkoper alternatief voor n gietvloer.
  Werkzaamheden januari 2020

 • Janet

  Goedenavond,

  Wij hebben een pvc vloer liggen en willen deze eruit halen en de geegaliseerde vloer betonlook maken.
  Wat zijn hier ongeveer de kosten van?
  Het gaat om een oppervlak van +/- 50 vierkante meter

 • edwin

  Kunt u mij een indicatie geven van de kosten van een betonegaline vloer per m2?
  Er ligt nu een nieuwbouwvloer met lage temperatuur vloerverwarming en zandcement.
  ik heb ongeveer 125m2 75 m2 beneden 50m2 op de verdieping

 • Jerom van Thienen

  Hallo, ik wil graag een offerte voor betonegaline. Gegevens; 50m2, huidige vloer is een zandcementen dekvloer met vloerverwamring. Groet, Jerom

 • Bram

  Goededag,

  Wij zijn voor onze nieuwbouwwoning erg geïnteresseerd in de Egaline-vloer als goedkoper alternatief voor een gietvloer. Het betreft op dit moment nog alleen de begane grondvloer die 63 m2 is maar afhanjkelijk van de prijs komt daar nog de verdieping en de zolder bij. Alle vloeren krijgen een cementdekvloer. De begane grondvloer krijgt vloerverwarming, de verdieping en zolder niet. We willen graag een lichte maar warme kleur zoals beige of warmgrijs en mat of zijdemat afgelakt.

  Tevens willen we nieuwe plinten met een kabelgootje in de rug. De plinten moeten hardhout zijn (gelamineerd en kruislings verlijmd) die afgelakt worden. Het betreft ongeveer 120m1 (BGG 42m1, verd 40m2 en zolder 44m1). Vorm is recht met een velingkantje. Afmeting ongeveer 15x80mm, maar uitgevoerd in jullie standaardmaat.

  Graag een gespecificeerde prijsopgave van dit alles, incl. BTW, transportkosten, voorrijkosten, etc. Projectlocatie is nabij Eindhoven, Noord Brabant.

  M.vr.gr.
  Bram

 • Rebecca

  Goeiedag, Graag zou ik een offerte ontvangen voor een betonegaline vloer in ons nieuwe woning. Het betreft een woning uit 1969. De beneden etage bestaat uit 40 vierkante meter, woonkamer, open keuken en gang. Het betreft een cement dekvloer.
  Vriendelijke Groet

 • DIANA

  Beste Tegelaer,

  Momenteel heb ik een gietvloer (100M2) maar deze is aan een opknapbeurt toe.
  Is het mogelijk over deze vloer een beton egaline vloer te plaatsen?
  Wat kost dit per M2?
  Boven heb ik een betonvloer met daarover een laag egaline. Kan uw product hier ook overheen?
  Ik hoor graag uw reactie.
  Vriendelijke groeten, Diana

 • DIANA GEURTZ

  Beste Tegelaer,

  Ik heb momenteel een gietvloer in huis die eigenlijk aan een opknapbeurt toe is. Zou hierover een laag beton egaline kunnen? Beneden rond de 100M2.
  Is dit mogelijk?
  Wat kost het per vierkante meter?
  Kan het ook aangebracht worden op een betonvloer waar een laag egaline over zit?
  Deze vraag stel ik omdat het misschien mooi is om boven dezelfde vloer te laten maken.
  Ik hoor graag van u.
  Vriendelijke Groeten, Diana

 • Niels

  Kung u een prijsindicatie geven voor een betonegaline vloer van 67m2 begane grond in nieuwbouw woning oplevering oktober, met ondergrond cementdekvloer.

  Alvast bedankt! Vrgr Niels

 • Janna

  Goedemiddag,

  Graag zou ik de prijs willen weten van een betonegaline vloer op een bestaande cementdekvloer met vloerverwarming van 120m2.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Janna

 • Carolien

  ik kom jullie toevallig tegen op internet. Wij zijn ons aan het orienteren voor ons toekomstige nieuwbouwhuis met cementdekvloer. Wat zijn de kosten van een betonlook egalinevloer m2, uitgaande van minimaal min. 40 m2?

  Groet,
  Carolien

  • Eefje van Horssen

   Wij hebben een badkamer van circa 12,5m2, voorzien van een tegelvloer. Graag willen wij hier een alternatief voor een gietvloer overheen leggen, bijvoorbeeld betonegaline.
   Vraag 1: wat zijn de kosten incl. afwerking?
   Vraag 2: is dit goed toepasbaar in natte ruimtes, bijv. badkamer?

 • HIlde

  Goedenavond,

  Ik ben aan het rondkijken op internet voor vloeren.
  Wat een keus!
  Voor tegels in het toilet komen we zeker langs.

  Wat is de vraagprijs voor een betonlook gietvloer voor ongeveer 80m2.
  Het betreft de gehele benedenverdieping behalve het toilet.
  Woonkamer met open keuken, hal en studeerkamer.

  Vriendelijke groet Hilde

 • Marike

  Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanbrengen van ca 60m2 betonegaline over bestaande tegelvloer. Het betreft de gang, keuken en wc.
  Mvg, Marike

 • Michel Crisson

  We zijn aan het orienteren voor een vloer voor onze nieuwbouwwoning. We willen op de beganegrondvloer graag betonegaline op de cementdekvloer met vloerverwarming. Het zou gaan om ongeveer 65 m2. Wat is ongeveer de richtprijs per m2? Het gaat om een hal en verder een grote open ruimte waar dus alleen het blok van de hal in zit.

 • Joep Veldhuis

  Hallo!
  Ik heb interesse in een gietvloer/epoxy vloer voor in de keuken.
  Echter het gaat om een relatief klein oppervlakte, namelijk 15m3.
  Graag zou ik ook elektrische vloer verwarming erin willen hebben.
  Is er enig idee wat de prijs bij jullie zou zijn hiervoor. Ik vind bijvoorbeeld de 2e foto in dit artikel met de tekst ‘Goedkoop Alternatief Gietvloer BetonEgaline’ erg mooi.

  Er zou al een egale grond van hout gemaakt worden door de huidige aannemer.

  Ik ben benieuwd. Bedankt,
  Joep

 • Karin

  goedenavond, ik heb interesse in een betonegaline vloer en zou graag willen weten wat de kosten zijn voor een vloer van ongeveer 50m2. Er wordt eerst vloerverwarming ingefreesd.

  Met vriendelijke groet,
  Karin

  • Linda Cornelisse

   Hallo, kunt u een prijsindicatie geven voor een betonegaline vloer van ongeveer 19,5 a 20 m2? Ondervloer wordt wrs een cementdekvloer. Het gaat om een uitbouw, zonder vloerverwarming, in april 2019 kan de vloer bewerkt worden.
   Is de afwerking (glans of mat) en structuur (glad of wolkig) zelf te bepalen of werken jullie standaard met een bepaalde afwerking/structuur? Is de vloer kras en vlekbestendig? Vriendelijk bedankt!

 • Marcel Agterberg

  Wat kost een goed afgewerkte betonegsline vloer zoals op de foto voorbeelden, gelegd op een cenentdekvloer met vloerverwarming vloer op stadsverwarming tav 110 m2 begane grond in Utrecht zomer 2019
  En wat is de doorloop cq afwerktijd?

 • Johannes

  Graag zouden wij een offerte van een egaline betonlookvloer in onze woning ontvangen. De oppervlakte is ongeveer 70m2. Ondervloer is betonvloer met vloerverwarming.

  B.v.d.

  Met vriendelijke groet,

  Johannes

 • F.N. van Hulst

  Graag verneem ik een prijs voor ca 90 m2 betonegaline. Ondergrond is nog te bepalen. Komt vloerverwarming onder.Voorkeur beige/grijze look.Gaat om woonkeuken.

  Met vriendelijke groet,
  Fiona van Hulst

 • Sabrina Jongerius

  Goedemorgen,

  Wij willen graag in onze keuken een beton egaline vloer. De keuken is 35m2 en krijgt vloerverwarming.
  Ben erg benieuwd naar de kosten hiervoor.

  Groeten,
  Sabrina

 • Wester

  Beste,

  We willen graag weten wat het(ongeveer) kost om onze woonkamer, keuken en hal te laten behandelen met het BetonEgaline.
  Alles bij elkaar is het ongeveer 57 vierkante meter, er zijn geen drempels en er ligt een tegelvloer in.

  Met vriendelijke groet,

  A.Wester

 • Bas Verzendaal

  Graag ontvang ik een offerte voor een betonlook egaline vloer.
  betreft 50-60 m2 en de ruimte is voorzien van een tegelvloer 60×60 met vloerverwarming.
  hal, woonkamer en keuken.

  met vriendelijke groet,
  Bas

  • Ronald Boer

   Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen voor het leven en plaatsen van een BetonEgaline vloer in een licht grijs gewolkte uitvoering.
   Het gaat hierbij om 50m2 over een bestaande open grindvloer heen.
   Reparatie mortel om deze dicht te zetten heb ik reeds al in bezit.
   En de vloer staat momenteel al in de primer ( Forbo 044 )

   Ik zie graag uw reactie tegemoet.
   Groet,
   Ronald

 • Chico

  Graag ontvangen wij een prijsopgave voor een betonegaline vloer wit/licht grijs voor 35m2. Ik hoor het graag.
  Met vriendelijke groet,
  Chico

 • Irene

  Graag een prijsopgave voor een bovenverdieping van 43 m2 en een zolderverdieping van 43m2 met betonegaline. Ook zou ik graag voor de bovenverdieping de prijs willen weten van een afwerking met strakke plint?
  Ik hoor graag van je.
  Groet Irene

 • Adriënne Vierhout

  Graag zou ik een offerte wlllen ontvangen voor een BetonEgaline vloer voor de hele benedenverdieping.
  Dit zal ongeveer 100 m2 zijn .
  Ondervloer beton.
  Bij voorbaat dank voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Adriënne Vierhout

 • Hans van der Vos

  Goedenavond,
  Ik wil graag ern offerte voor ern beton egaline vloer van 85m2. En kan dit over vloerverwarming?
  Vast bedankt. Mvg Hans

 • Noek

  Hallo,

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor de betonegaline vloer die rechtstreeks op onze tegelvloer zou moeten komen. Kleur egaal licht grijs-beige. In totaal ongeveer 12m2.

  Bedankt
  Met vriendelijke groet,
  Noek

 • Marinke

  Hallo,

  Ik ben erg geïnteresseerd in de gewolkte egaline betonlook. Het gaat om 130 vierkante meter.
  Hoor graag van u.

  Groet Marinke

 • Sandra Abbink

  Hallo,

  Graag ontvang ik een offerte voor een egalinevloer voor 30- 32 m2. Ondergrond is fijne betonvloer incl. Vloerverwarming.

  In afwachting van uw reactie,
  Sandra

 • Mirella

  Graag ontvang ik een prijs voor 60 tot 70 m2 beton egaliseren vloer in wit/lichtgrijs betonkleur.
  Ondergrond is nieuwe cement dekvloer met vloerverwarming

  Hoor graag een reactie.
  Dankjewel alvast
  Groetjes van Mirella

 • Tes Abbenhues

  Beste,

  Ik ben zeer geïnteresseerd in een egalinevloer (gewolkte betonlook). Oppervlakte is zo’n 30 m2. Kunnen jullie hier een offerte voor uitbrengen?

  Gr
  Tes Abbenhues

 • Lucie

  Is betonegaline ook mogelijk in de badkamer?
  Hoe dik is de vloerlaag?
  Graag ontvang ik een richtprijs voor een oppervlakte van 50m2

  Vriendelijke groet, Lucie Boersema

 • H Brouwer

  Beste,

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor de betonegaline vloer die rechtstreeks op onze tegelvloer (met vloerverwarming) moet komen. In totaal ongeveer 50m2.
  Met vriendelijke groet.
  Hugo

 • M. Stomp

  Graag ontvangen wij vrijblijvend een offerte voor het verwerken van betonegaline. Het betreft de begane grond vloer met een oppervlakte van 30m2. Mogelijk dat wij in de toekomstige hal portugese tegels willen laten leggen. Inndat geval zou dat zou betekenen dat de betonegaline voor ca 25 m2 moet worden aangebracht. In de vloer komt vloerverwarming te liggen.

 • Siebring

  Graag een prijsopgaaf voor een egaline betonlook vloer met gladde afwerking. Het gaat om de hal en de afmeting is ongeveer 2m2.

  Met vriendelijke groet, Anja

 • linda van de Bovekamp

  Graag willen wij een egaline betonlook vloer in onze keuken 15m2 momenteel hebben wij oude estriken met vloerverwarming graag een prijsopgave en wanner zou u eventueel kunnen? met vr gr Linda van de Bovekamp

 • Angela

  Graag een BetonEgaline prijsindicatie voor 125m2.
  En zit je hier gebonden aan een bepaalde kleur? Of is dit in meerdere kleuren mogelijk?

  • Linda

   Goedenavond,

   Wij zijn erg benieuwd naar de prijzen van beton egaline! Ik zie dat het een zelfde uitstraling heeft als betoncement.

   Wij gaan medio 2019 de beneden vloer aanpakken. Ik zal even beschrijven waar het om gaat;

   We wonen in een tussenwoning. Het betreft de gehele beneden verdieping, woonkamer keuken en hal van in totaal zo’n 50m2. Woonkamer en keuken zijn 1 ruimte, de hal gaat via de deur. De dekvloer (als dat het is) die er nu in ligt is niet heel vlak. De keuken ligt iets lager dan de woonkamer (laminaat), en in de hal moeten de plavuizen er nog uit.

   Er zal dus een nieuwe dekvloer op moeten denken we? Voordat er een hiervoor op kan. Egaline is misschien niet geschikt ivm het hoogteverschil? Gaat denk ik om max 2cm in totaal, geleidelijke overgang, dat wel..

   We zijn dus benieuwd naar de prijs van beton egaline inclusief het geschikt maken van de ondervloer waar het op komt (egaliseren).

   Vriendelijke groet, Dujan en Linda
   Oosterwolde Friesland.

 • Tan

  Beste,
  Ik zou graag een indicatie prijs willen van ‘goedkoop Alternatief Gietvloer BetonEgaline’ 46m2.
  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Tan

 • Brigitte Kasbergen

  Wij gaan een studio maken en willen voor in de badkamer een betonlook vloer. Het is niet groot nl 4,8 m2. Er komt een verhoogde halfronde douchehoek van ongeveer 90×80 cm in. Voor de rest geen bijzonderheden. Graag ontvang ik een prijsopgave hiervan.
  De studio is in totaal 31 m2. We gaan voor een houtlook vloer maar ik zou graag een vergelijking willen maken met uw goedkope oplossing voor een betonlook vloer. Dus daar ook graag een prijsopgave voor (dit is incl de badkamer).
  Alvast bedankt!

 • Rianne

  Graag zou ik de kosten willen weten voor 44m2. Afwerken met verf of lak doe ik zelf. Het gaat dus alleen om de primer en de betonegalisatie.

  Mvg Rianne Mutsaers

 • Ludi

  Beste heer, mevrouw,

  Ik zou graag een prijs indicatie willen ontvangen voor een alternatief gietvloer betonlook voor ongeveer 80m2.

  Hartelijk dank, ik kijk uit naar uw reactie.

  Groet, Ludo

 • paul heuzen

  Wij zijn voor ons nieuwe huis geintereeseerd de betonegaline vloer. We zouden het in eerste instantie willen gebruiken op 150M2 vloer opp.
  we zouden het moeten toepassen op een bestaande oude betonvloer die niet zi heel sterk is. We zouden daarop vloerverwarming in fermcell willen aanleggen en dan afwerken met deze vloer.
  Is dat mogelijk?
  wat is de dikte van de vloer? en het gewicht per m2?
  waar zouden we rondom amsterdam een vloer kunnen zien?
  en natuurlijk wat zijn ongeveer de kosten?

  thanks,
  Paul

 • Rens Hooijkaas

  Hallo,

  Wij hebben een grote woonkamer in een woonboerderij en zijn op zoek naar een goedkoper alternatief voor woonbeton.
  Oppervlak is 135m2. Ondergrond cement met vloerverwarming. Verwachte dikte egalisatie is 1-2 cm.
  Met vr gr
  Rens

 • Marianne

  Wij willen graag eeten wat t kost om 80 m2 te laten leggen, ip moet een deel vd vloer nog ophehoogd worden en er komt vloerverwarming onder.

  Met vr gr Marianne

 • Marc

  In onze nieuwe woning ligt een natuurstenen vloer (graniet) met vloerverwarming. Deze vloer ligt in de keuken en bijkeuken met een totaaloppervlak van circa 40 m2. Wij hebben interesse in de mogelijkheden van betonegaline en zouden graag een prijsopgave (inclusief leggen) willen ontvangen.

 • Astrid Inal

  We hebben net een nieuwe keuken met kookeiland en kastenwand. Nu nog de vloer. Nu gewoon kale beton maar zijn aan t kijken wat we willen
  Oppervlakte keuken zal 20-25m2 zijn
  Maar zoals ik zei met keukeneijand erin.
  Wat zal dit ongeveer kosten?
  Mvg
  Astrid

 • karin Reuzel

  Goedemorgen,

  Wij zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe vloer en ik vind woonbeton prachtig. Is betonegaline sterk, en geschikt voor intensief gebruik? (lees: spelende kinderen, hond etc…)

  Wat zouden de kosten zijn voor ongeveer 30 a 35 m2?

 • Sanne

  Beste heer/mevrouw,

  Wij willen betonegaline laten aanbrengen in onze hal/keuken/bijkeuken, totaal 25m2.
  Kunt u mij vertellen wat dit gaat kosten? (Totaalbedrag incl btw).

  Hoe dik is de egaline laag?
  Zijn er meerdere afwerkkeuzes/kleuren?
  Wat is jullie werkgebied?

  Hoor het graag.

  Vriendelijke groet, Sanne

 • David

  Graag zou ik van u advies en een offerte ontvangen voor een egalinevloer in een woonhuis als alternatief voor een gietvloer. 140 m2 over twee woonlagen. Is deze vloer hard en waterbestendig genoeg voor een woonhuis en voor in de keuken? Blijft dit duurzaam? Kunt u een prijsinschatting geven? Ik begrijp dat er een betonlook kan komen maar dat er ook afgelakt kan worden zo gewenst? Dank voor uw advies en offerte, met groet, David

 • Ineke van Ewijk

  Hallo
  We willen graag een offerte ontvangen voor een beton egaline vloer.
  Totaal 180m2 over 3 verdiepingen

  Horen graag
  Vriendelijke groet
  Ineke van ewijk

 • Lisa

  Beste,

  Ik zou graag een prijs indicatie willen ontvangen voor een alternatief gietvloer betonlook voor ongeveer 60m2.
  De ondergrond is betegeld en bevat vloerverwarming.
  Kunt u ook de tijdsduur van de eventuele aanbreng omschrijven?

  Hartelijk dank, ik kijk uit naar uw reactie.

  Mvg Lisa

 • Jurre

  Geachte mevrouw, meneer,

  Onlangs zijn mijn partner en ik eigenaar geworden van een appartement in Amsterdam van 60m2. Nu willen wij daar graag een nieuwe grijze/ betonlook vloer in plaatsen. Echter moet deze vloer voldoen aan minimaal -10db geluidsdemping. Is het mogelijk om een betonegaline te plaatsen op een geluidsreducerende ondervloer, en zo ja wat zijn hiervan de kosten?

  Alvast bedankt voor uw antwoord en een fijne jaarwisseling.

  Groetjes,

  Jurre

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *