kapsalon Rose Mary Keramische tegels in bedrijfsruimte
Geen categorie Projecten

Keramische patroon tegels voor bedrijfsruimtes

Keramische patroon  tegels voor bedrijfsruimtes  

De keramische patroon tegels van Revoir Paris zijn uitermate geschikt voor bedrijfsruimtes, de kwaliteit is daar zeer geschikt voor.             Revoir Paris is een Belgisch tegelmerk en is  van een prima kwaliteit . De tegels zijn speels en hebben een fris uiterlijk.  Er zijn heel veel verschillende patronen en je kunt ze goed gebruiken voor wand en vloer.

Keramische patroon tegels voor bedrijfsruimtes :  bv in een kapperszaak , restaurants ,  grand cafés , winkel, zelfs stations.

De tegels zijn makkelijk  schoon te houden  en kunnen tegen een stootje,  Ik vindt ze ook gaaf te combineren met hout.  Dit geeft een stoer en krachtige uitstraling . Toch zijn een aantal  patronen geïnspireerd op eeuwen oude patronen die veel voor kwamen in oude herenhuizen ,  paleizen, oude badhuizen en ga zo maar door. En in ons  moderne interieur is het heel goed toe te passen, Klassiek, moderne,  stoer, speels , het kan allemaal.  We willen u graag door middel van deze mooie foto’s laten zie wat er allemaal mogelijk is.

Bij kapsalon Rose Mary( alleen voor vrouwen)  aan de Vismarkt in Groningen, die onlangs is geopend, hebben ze ook 2 prachtige vloeren / wand  liggen die verwerkt zijn in houten frames. De moeite waard om eens te gaan kijken en je te laten knippen o.i.d.

Kapsalon Rose Mary
Kapsalon Rose Mary
keramische patroon tegels voor bedrijf’s ruimtes

 

 

 

Kapsalon Rose MaryKeramische tegels in bedrijfsruimte
Kapsalon Rose Mary
Keramische tegels in bedrijfsruimte
keramische tegels kapperszaak
keramische tegels kapperszaak

Voor inspiratie voor uw bedrijfsruimte kom gerust eens langs, een afspraak maken kan  in sommige gevallen handig zijn , als u denkt meer tijd nodig te hebben om uw tegels uit te zoeken . Bel 06-12581159

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *