Bijzondere wandtegels Arabesque
Badkamertegels Cementtegels Keukentegels Patroontegel Wandtegels

Wandtegels Groningen

Bent u op zoek naar Wandtegels Groningen? Dan bent u bij de Tegelaer in Oostwold onder de rook van Groningen op het goede adres voor wandtegels van allerlei soorten en maten.

Wij hebben vooral bijzondere wandtegels. En of u nu van hoogglans, mat, groot en of klein houdt het kan allemaal. Wat ik  elke keer weer een uitdaging vindt  is om te bepalen wat de Eye catcher moet gaan worden in de ruimte . Is het de vloer of gaan we voor de wandtegels  of wordt misschien zelf een element in de vorm van een leuke accessoire , meubel of wellicht toch de tegels.

Wilt u dat het  vooral erg rustig moeten worden met misschien een klein kleur detail. Of gaan we voor uitbundig?

Op onderstaande foto hebben we gekozen voor de keramische antraciet vloertegel 40 x 40 met op de zijwanden mate tegels 25×60 en de tegels achter het bad een uitbundige keramische mozaïek van complemento. De  klant heeft zelf kunnen kiezen voor de verdeling van de hoeveel kleuren. Doordat de vloer erg rustig is gehouden ligt het accent om het mozaïek.  Het geheel is prachtig geworden. Onze klant reuze tevreden met de uiteindelijk gemaakte keuze. Onderstaand resultaat mag er zijn.

Wandtegels Mozaïek
Wandtegels Groningen
Wandtegels Original style
Wandtegels Groningen

Bij bovenstaande foto hebben gekozen voor een klassieke matte patroonvloer die vooral de aandacht moet trekken in combinatie  met  hoog glanzende wandtegels diep donkerblauw, dezelfde kleur die ook voorkomt in de patroonvloer. De wandtegels zijn erg bijzonder door de mooie glazuurlaag. deze glazuurlaag geeft zo’n mooi effect doordat er nuance verschil in de tegels voorkomt. Elk merk heeft zijn eigen bijzonderheden.

Marokkaanse Zelliges 10x10.jpg wit
Wandtegels Groningen

Bij bovenstaande foto is er gekozen voor een uitgesproken zwart-witte  cementtegel vloer van Osmunda met een witte Marokkaanse zelliges, de Morokkkaanse zelliges zijn bijzonder doordat ze hand gemaakt zijn en er in 1 m2 al subtiele en mooie nuances in voorkomen. Hierdoor krijg je een bijzonder effect, ook omdat ze natuurlijk best grillig zijn.

Zoekt u wandtegels Groningen en wilt u iets vergelijkbaars dan wil ik u van hart uitnodigen om het langs te komen in het kleinste winkeltje van Nederland en u zult verbaast zijn van de enorme collectie wand- en vloertegels.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *