vtwonen buitentegels 1


vtwonen buitentegels. Nu ook bij de Tegelaer de tuincollectie van VT wonen. Met de VT wonen tuincollectie buitentegels kies je voor de ultieme oplossing om de mooiste keramische tegels nu ook heel eenvoudig op je terras te verwerken.

Kies voor de rijke uitstraling van extra grote 60×60 tegels binnen de SOLOSTONE collectie. En met gebruik van een goed doordacht draagsysteem is een prachtige buitenvloer ook bijzonder makkelijk op je dakterras of balkon te verwezenlijken. Je kunt je laten inspireren met de prachtige decor.

De VT wonen tuincollectie heeft unieke eigenschappen: Meer dan mooi alleen.

*lichtgewicht 60×60, *8 dessins, 4 kleur combinaties ,* 10 uni kleuren, * eenvoudig te verwerken,

*altijd kleurvast, * geglazuurd oppervlak, dus vlekbestendig,* easy to clean, * kras en slijtvast, * vorstbestendig,

*duurzaam.

 

VT wonen decortegels voor buiten.

VT wonen decortegels voor buiten.

De keramische buitentegels van VT wonen zijn bijzonder praktisch en dat betekent dat een buitenvloer weinig onderhoud nodig heeft.  Geen waterkringen , vetvlekken of die van rode wijn of andere nare vervuilers van je mooie terras.

De  VT wonen tuincollectie zijn heel easy to clean. Net zo makkelijk als je vloeren binnen. En de buitentegels blijven hun kleur behouden. Altijd en gegarandeerd. Zelfs de  felste zon verandert dat niet.  Zorgeloos genieten, dat is het echte buitenleven.

VT wonen terrastegels

VT wonen terrastegels

 

VT wonen terras tegels

VT wonen terras tegel

Van de VT wonen collectie hebben we ook de Cotto Multicolor. deze is te combineren met een uni dark black of dark  red. . De internationaal bekroonde buitentegels zijn een aanwinst voor ieder terras.

VT wonen cotto Multicolor

VT wonen cotto Multicolor

Ontvang geheel gratis en snel een offerte:

[pirate_forms]


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “vtwonen buitentegels

  • maria

    Goedemiddag ik ben geintreseerd in de tegel Revoir Paris en dan in het bijzonder de tegel LOUISE. Kunt u mij vertellen wat de tegel gaat kosten per m2
    Alvast bedankt ik hoor graag van u.
    Groetjes Maria van Elswijk