Voegsel van tegels verwijderen


Voegsel van tegels verwijderen. Heeft u een net een prachtige vloer laten leggen en u bent nog niet helemaal tevreden over het eind resultaat . Sommige tegelzetters laten een spoor van vieze cementsluier achter, deze zijn diep in de tegels getrokken en er uit halen is een lastige zware klus, vooral als we over een groot oppervlak spreken en helemaal bij grote woonkamervloeren, maar zelfs al  bij een kleine hal is het een vermoeide klus, die je liever niet wil doen in je vrije tijd, helemaal omdat de kans groot is dat je hele probleem verergert.

Wij van de Tegelaer zijn gespecialiseerd in het onderhoud en schoonmaken van erge probleem gevallen en hardnekkige vlekken.

Wij worden ingehuurd door professionele bedrijven om advies te geven en rapportages te maken maar lossen ook problemen in de praktijk op. Wij zijn er ook voor de particulier en kunnen door heel Nederland  schade onstaan door lastige vlekken verhelpen .

Neemt u contact op  en schakel ons in.

Voegsel van tegels verwijderen

Voegsel van tegels verwijderen

Voegsel van tegels verwijderen cementsluier

Voegsel van tegels verwijderen cementsluier

Voegsel van tegels verwijderen eindresultaat

Voegsel van tegels verwijderen eindresultaat

Hier boven is goed te zien hoe we het zwarte pigment weer uit de tegel hebben kunnen verwijderen met onze eigen schoonmaak producten. Contact

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *