Terras van cementtegels 1


Terras van cementtegels
Overweegt u ook een terras van cementegels of een balkon te laten betegelen , komt u eens langs voor de vele mogelijkheden. Hier boven ziet u werk in uitvoering. Een Terras van cementtegels of een balkon vergroot u leefruimte en de mediterrane sfeer is prachtig. Prefereert u een andere stijl voor het Terras van cementtegels dan is dat altijd mogelijk, er zijn zo ontzettend veel stijlen te bedenken. U kunt zelfs een tegel naar eigen wens laten inkleuren en zo heeft u dan een persoonlijk Terras van cementtegels. Wilt u uw Terras van cementtegels door ons laten verzorgen dan gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. De tegelzetter besteedt veel tijd aan het uitzet werk zodat de vloer ook echt wordt zoals u dat wenst. Het is belangrijk dat voor buitenwerk een goede afwatering aanwezig is zodat er niet na een enorme regenbui het water op de vloer blijft staan.

Uiteraard hebben wij natuurlijk ook de mogelijkheden voor het toilet, badkamer , bijkeuken, woonkeuken , gang, hal en eventueel de woonkamer of zelfs de slaapkamer. De cementtegels zijn dus eigenlijk geschikt voor alle ruimtes in huis of dus buiten, Wij helpen u graag met het maken van keuzes en kunnen een ontwerpje maken indien dit nodig mocht zijn, dit kan de keuze soms iets vergemakkelijken. Mocht u gebruik maken van vloerverwarming dan is het natuurlijk helemaal goed en is het een uitermate schone vloer, als u de vloer goed heeft geïmpregneerd dan is het belangrijk dat u de vloer regelmatig dweilt met een edelzeep of groene zeep, op zich is het makkelijk in onderhoud. Het blijft natuurlijk wel een marmeren toplaag dus tegen zuren is de vloer ondanks de impregnatie niet bestand.

Wij nodigen u graag uit, mocht u overwegen een nieuwe tegelvloer te kiezen ook eens bij de Tegelaer in Oostwold te komen, wij helpen u graag op weg.

Wilt u een afspraak bel dan op 050-5515530


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Terras van cementtegels

  • Inge

    Hebben jullie een soort catalogus met alle tegels die jullie naar mij toe zouden kunnen sturen. Ik ben op zoek naar een mooie cubaanse heritage tegel maar ik heb nog niet meteen een perfect partroon gevonden op jullie site. Ik ben op zoek naar een warme kleur bijvoorbeeld bordeaux.

    Dank