SCHOONMAAK & IMPREGNEER


Portugese Tegels Schoonmaken. Het wil nog wel eens voorkomen dat er in Portugese Tegels vlekken ontstaan door verkeerde schoonmaak producten. Denk hierbij aan azijn of andere zure schoonmaakmiddelen. Vraag snel een offerte aan zodat u straks weer geniet van een prachtige vloer.

Hoe vlekken in Portugese Tegels verwijderen

De meeste vlekken kunnen gelukkig herstelt worden wanneer je dit op de juiste manier doet. De Tegelaer is al ruim 30 jaar specialist in het verwerken van Portugese Tegels en in het verwijderen van ernstige vlekken.

Portugese Tegels Schoonmaken

Portugese Tegels Schoonmaken

Portugese Tegels Schoonmaken Badkamer Vloer

Portugese Tegels Schoonmaken Badkamer Vloer

Heeft u vlekken in uw vloer en wilt u deze laten verwijderen door een specialist? Neem dan direct contact op.

Portugese Tegels Schoonmaken Cementsluier

Wij krijgen af en toe de vraag, “Hoe verwijder je cementsluier van een Portugese Tegel?”. Een hele goede vraag. Aller eerst is het niet handig om een Portugese Tegel te voegen met een voeg waar veel pigmenten aan toegevoegd is. Deze pigmenten trekken in de onbehandelde tegel en laten een vieze cementsluier achter. Heeft u dit probleem en lukt het u niet deze hardnekkige cementsluier te verwijderen? Heeft u alles geprobeerd maar zonder goed resultaat? Neem dan contact op. De Tegelaer werkt van Groningen tot aan Zeeland.