Prijs Schoonmaken Mosa Vloeren


Mosa Tegels Schoonmaken. Hoe krijg je een Mosa tegelvloer schoon? Kosten schoonmaakbeurt Mosa Vloer

De matte Mosa tegels Terra Maestricht is al jaren een hele populaire tegel. Echter heel vaak bij grotere vloer oppervlakken en veel daglicht, zie je bij dit type vloer, heel snel vlekken wanneer je er onder een schuine hoek naar kijkt. Hoe je ook schoonmaakt ze lijken lastig te verwijderen.

Schoonmaken Mosa Tegels Vloer

Schoonmaken Mosa Tegels Vloer

Om te beginnen is het handig om te weten hoe je een tegelvoer het best schoonmaakt. Dit doe je met een geschikte ontvetter en eventueel een geschikte ontkalker. Denk aan de HMK R57 / R157 Intensieve tegelreiniger en de HMK R59 / R159 Tegel- en sanitairreiniger. De een is voor het ontvetten en de ander voor het ontkalken. Wissel deze producten om en om. Kortom dweil de ene keer met de R157 en de andere keer met de R159. Op deze manier houd je de vloer goed schoon. DIRECT BESTELLEN

Mosa Tegels Schoonmaken fout nummer 1

Wat gaat er namelijk meestal fout?
Veel mensen maken vloeren schoon met de verkeerde schoonmaakmiddelen waardoor er juist vettige lagen ontstaan. In deze lagen hoopt zich steeds meer en meer vuil op. Dit ga je uiteindelijk altijd terug zien. Vooral bij de strak matte vloeren uit de Mosa Terra Maestricht collectie.

Ontvang geheel gratis en snel een offerte:

[pirate_forms]

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *