Nieuwe collectie


We hebben weer een prachtige nieuwe collectie binnen. Het is de moeite waard om deze nieuwe collectie te komen bekijken.  Maak eens een afspraak om inspiratie op te doen. We kunnen samen met u kijken naar de vele  mogelijkheden die deze nieuwe collectie weer te bieden heeft, uiteraard is onze bestaande collectie ook nog steeds prachtig. Het is een tijdloos product als u de juiste kleuren keuze maakt. De kwaliteit van onze cementtegels is goed, en als u de tegels goed onderhoud heeft u jarenlang plezier van dit prachtige product.

Casablanca olijfkleurig

Marrakech 03  olijfkleurig

Nieuw in collecitie

Nieuw in collectie

Nieuw in collectie

Nieuw in collectie

 

Wat informatie.

de hal is uitermate geschikt om Portugese tegels in te leggen. Hoe groter de hal hoe statiger het effect. In vroegere tijden werden vaak alleen in de hal deze cementtegels gebruikt. In de rest van het huis werden dan andere plavuizen gebruikt. De hal was en is natuurlijk het visitekaartje van uw huis!
Gaat u Portugese tegels leggen in uw hal, dan is het belangrijk om de breedte in de gaten te houden. De breedte is het referentiepunt. U begint in het midden met het leggen van de cementtegels en werkt dan naar buiten toe. Belangrijk is het dat de Portugese tegels een volledig patroon blijven vormen en dat u niet uitkomt op een half patroon. In de lengte is het niet zo belangrijk om de cementtegels op een heel patroon uit te laten komen. U maakt dus eerst een tekening om te kijken hoeveel patronen Portugese tegels u kunt gaan leggen. Met de boordtegels kunt u altijd een beetje spelen. Begin in ieder geval niet lukraak met het leggen van de cementtegels om problemen te voorkomen. Niet iedere gang is hetzelfde en vaak bestaan er meerder manieren om de Portugese tegels in een gang te verwerken. Wij geven u graag advies om de cementtegels volledig tot hun recht te laten komen!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *