lijmen, bouwpasta, voegen en primer


Lijmen, bouwpasta, voegen en primer kunt u ook bij de Tegelaer In Oostwold kopen, wij hebben nl. naast tegels ook deze producten in de verkoop . Wij leveren verschillende merken lijmen, bouwpasta, voegen en primer  zoals Coba,  Mapei en  Eurocol  .  De Bouwpasta wordt vaak gebruikt voor wandtegels, de poeder lijmen voor de vloertegels. Het is erg belangrijk om goed in overleg te gaan wat voor lijm u moet gebruiken voor de tegelsoort.  Voor grote tegels hebben we een iets andere lijm nodig als bij een keuken tegel en voor marmer weer andere als bij keramische  tegels . Dus koopt  u niet klakkeloos  ijmen, bouwpasta, voegen en primer.

Voegen zijn er in allerlei kleuren te krijgen maar de standaard kleuren voor voegen zijn: wit , zilvergrijs , manhattan, grijs en antraciet.  U kunt het beste overleggen  met de verkoper van uw tegels wat ze u adviseren. Voeg kan erg belangrijk zijn.

Waar je aan moet denken wanneer je een keuze gaat maken voor de voeg.

Een witte voeg zal nooit zo wit zijn als een hoogglans witte tegel. Daarnaast is wit een van de meest besmettelijke kleur voeg die er is. Wanneer je ook wat gelig  warm licht hebt, zal de voeg iets geler ogen dan de witte tegel. Zelf ben ik daarom niet een voorstander van witte voeg.  Zilvergrijs is iets grijzer maar ook nog best heel licht. Manhattan is nog weer iets grijzer dan zilvergrijs. Als mensen mij om advies vragen wat betreft voegkeuze voor een hoogglans witte wandtegel dan zal het tussen Zilvergrijs en Manhattan gaan. Maar ook dat is weer heel persoonlijk.

Voor bv een Flaviker hout look tegel kunt u kijken welke kleur er in de buurt komt . Er zijn nl. ook mooie bruintinten en dat vind ik dan wel weer mooi voor de hout look, zo laat je de hout look tegel echter lijken.

Mocht u advies nodig hebben over de lijmen, bouwpasta, voegen en primer   dan kunt u ons altijd bellen 050-551553

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *