Revoir Paris Hiba
Geen categorie

Keramische patroon tegels

Keramische patroon tegels.

Keramische patroon tegels zijn op dit moment echt graag gebruikt in het interieur .  We merken dat onze klanten graag weer wat sfeer in huis willen, en door middel van deze prachtige patronen die vaak eeuwen oud zijn kun je dat goed bereiken. De keramische patroon tegels hebben natuurlijk ook vele voordelen, geschikt voor vloerverwarming en makkelijk in onderhoud. Als u van gemak houdt is dit uiteraard een heel geschikt product, We hebben naast de Keramische patroon tegels ook  effen tegels . We kunnen deze ook goed met elkaar combineren.

We merken dat de betonlook grote tegels 60 x 60 / 80 x 80 / 40 x 80  met patroon tegels  20 x 20 gebruikt worden in woonkamer. De meer kleurrijker tegels komen dan vaak in de andere ruimtes zoals keuken en of hal  of toilet.

Keramische Patroontegels zijn dus op allerlei verschillende manieren te gebruiken, ook als wandtegels kunt u dit goed combineren.

Keramische patroontegels zijn niet altijd goedkoper als de traditionele cementtegels. Wilt u weten wat onze prijzen zijn kom dan eens langs om te kijken naar onze vele mogelijk heden.  We hebben door onze jaren lange ervaring leuke ideeën om samen met u te delen.

Ik wil u graag enthousiast maken, dus kom rustig langs om met ons te brainstormen over de vele mogelijkheden,

Wij hebben een kleine gezellige winkel met heel veel keuze,  zowel in de cementtegels als in de keramische patroon /motief tegels, zijn we zeer uitgebreid, en we krijgen regelmatig nieuwe aanwas.

voor eventueel een afspraak of voor informatie kunt u langs komen of even een belletje  06-12581159

Beton look met decor
Beton look met decor
Astor serie Mood
Astor serie Mood
Revoir Paris keuken
Revoir Paris keuken

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *