Geen categorie

Keramische patchwork tegels

Keramisch patchwork tegels.

We hebben een prachtige serie keramische patchwork tegels, in 3 kleuren Nero , Grigio /Bianco , waarvan een aantal items ook p/m2 verkocht kunnen worden. Deze serie  keramische patchwork tegels zijn zelfs onderling te combineren, je moet dat uiteraard wel durven maar het kan allemaal. Ook in combinatie met houtlook tegels geeft het een stoer uiterlijk. De keramische patchwork tegels zijn  gekalibreerd, waardoor ze mooi met een klein voegje geplaats kunnen worden.  En wat  niet  onbelangrijk is in deze drukke maatschappij dat ze  makkelijk

in onderhoud zijn. Van deze serie zijn er ook effen tegels beschikbaar waardoor je een druk patroon toch weer rustig kunt maken, dit is in 20 x 20. Maar zelfs combinaties met betonlook tegels  60 x 60 / 80 x 80/40×80 / of houtlook tegels die we ook  in verschillende maten hebben.

De keramische patchwork tegels zijn geschikt voor wand en vloer. Als u ze op de vloer doet in bv de keuken of toilet dan hebben we een wandtegel in de maten 7.5 x 15/ 7.5 x 30 in prachtige kleuren die heel dicht bij de kleuren komen in de vloertegel. Ik vind dat zelf een hele mooie match.

keramische tegels Mutina nero patchwork
keramische tegels Mutina nero patchwork
keramische tegels Mutina wand en vloer
keramische tegels Mutina wand en vloer
Keramische patchwork tegels
Keramische patchwork tegels

Hier kunt u alvast een mooie indruk krijgen van de verschillende  combinaties, het zijn niet echt gebruikelijke  combinaties maar wie durft heeft dan ook wel een heel bijzondere wand en of  vloer.

Als u deze serie wilt bekijken kom dan eens langs voor de vele mogelijke heden. Wij kopen  regelmatig nieuwe tegels in dus  wellicht is er iets moois voor u  bij. Voor vragen mag u ons ook appen als dat makkelijker is. Wij proberen zo snel mogelijk  deze app te beantwoorden.  Als u een bericht achter laat vermeld dan ook uw  telefoonnr. dan kan ik u eventueel terug bellen.

U kunt ons bereiken  op 06-12581159/ of info@tegelaer.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *