keramiche-patroontegels-in-patchwork-2
Geen categorie

Keramische patroontegels

Keramische patroontegels  voor wand – en vloer  vindt je bij de Tegelaer & dochter. Wij zijn altijd bezig om naast onze prachtige collectie cementtegels ook een mooie collectie keramische patroon tegels in ons assortiment te krijgen. We hebben ze in verschillende maten,

De keramische patroontegels variëren in de maten 10 x 10 ,13 x 13 , 20 x 20 , 25 x 25, 30 x 30 en zelfs 56 x 56. De prijzen zijn aantrekkelijk mocht je de cementtegels te prijzig vinden. Wat tegenwoordig ook veel wordt toegepast is om een patchwork van de keramische patroontegels te maken. In onderstaande toilet is  de vloertegel Odie toegepast en een antraciet kleurige plinttegel gebruikt en daarbij als wand een handvorm tegel in een zachte grijs tint.  U zou zelfs nog als eindtegel een mooie bolle strip kunnen toepassen, zo maak je het geheel mooi af. Dit wordt veel toegepast in jaren 30 woning.  Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en ik zou u willen uitnodigen om eens langs te komen en onze collectie te komen bekijken. U kunt een afspraak maken als de openingstijden niet uitkomen of u wilt een uitgebreid advies voor uw te betegelen ruimtes.

Wij helpen u graag om een juiste keuze te maken en door onze jaren lange ervaring in zowel uitvoering als verkoop kunnen we u goed adviseren.

Voor een afspraak kunt u bellen op 050-5515530

keramische-patroontegels-in-toilet
keramische-patroontegels-in-toilet

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *