Geen categorie Vloertegels

HOUTLOOK TEGELS

Houtlook tegels:

Houtlook tegels worden steeds vaker gecombineerd met de cementtegels. deze kunnen zowel op de vloer als op de wanden worden geplaatst. Houtlook tegels zijn er in verschillende maten en soorten, We hebben nu een nieuwe lijn en deze heet de Wood Mood,  en is er in verschillende kleuren, bianco, Ciliegio/ Rovere/ quercia. Prachtige warme kleuren, er zit een lichte glans op. dit geeft en chique effect.  De houtlook tegels hebben de afmetingen van 7.8 x 61 of 8.9 x 90.6.

De houtlook tegels kunnen in visgraat gelegd worden, dit vergt wel wat vakwerk maar dan heeft u ook iets bijzonders, De houtlook tegels kunnen  natuurlijk ook  recht  of in half steens verband gelegd worden.  Wat ook een idee is om de keramische patroon tegels in een houten frame te verwerken. In onze uitgebreide collectie keramische patroontegels is voor elk wat wils. We  hebben een hele mooie collectie keramische patroontegels. Je kunt de houtlook tegels ook nog eens combineren met een bijpassende mozaïek zoals hier onder.

Mosaico 3D Wood mood
Mosaico 3D Wood mood

Je kunt geweldig creëren met tegels, maar je moet wel een beetje durf hebben, De houtlook tegels kunnen ook in de badkamer worden geplaatst.  Ook hier kun je weer  leuke mixen maken. Hier onder ziet u de verschillende mogelijkheden met houtlook tegels die we hebben toe gepast. Soms gebruiken we meerder formaten tegels met elkaar. Dat kan een heel bijzonder look geven aan uw ruimte.

Kom gewoon eens langs voor de vele mogelijkheden die wij in onze kleine winkel kunnen laten zien.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *