Badkamertegels Vloertegels Wandtegels

Houtlook tegels Woonkamer en Badkamer

Houtlook tegels woonkamer zijn op dit moment razend populair. Ze zijn er verschillende maten en lengtes. Ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid met nieuwe collecties. Veel van onze houtlook tegels zijn haast niet van echt te onderscheiden. Pas als je echt heel goed voelt merk je dat het een harde keramische tegel is.

Door de ontwikkelingen op het gebied van houtlook tegels is het een ware concurrent geworden voor de houten vloeren. Echte houten vloeren zijn onderhoudsgevoeliger dan houtlook tegels. Daarnaast zijn houten vloeren onderhevig aan UV straling wat voor een verkleuring kan zorgen. Niet zo handig dus wanneer je graag een vloerkleed zou willen. Met Houtlook tegels oftewel keramisch parket is dit probleem er niet.

Het advies bij vloerverwarming!

Omdat hout een isolerende werking heeft, is het niet erg geschikt voor vloerverwarming. Hardere tropische houtsoorten zijn al iets beter geschikt. Een houten vloer werkt dus isolerend en dat maakt dat ons advies uitgaat naar keramisch parket.

Keramisch parket geleidt de warmte van vloerverwarming naar uw ruimte veel beter dan isolatiemateriaal zoals hout. Juist dit maakt dat houtlook tegels en dus keramisch parket meer en meer in de woonkamer komt te liggen.

Omdat het vaak erg druk is in onze showroom, adviseren wij altijd een afspraak te maken op 050-5515530.

Steeds vaker ook in de Badkamer!

Het grote voordeel van keramisch parket, is dat het ook geschikt is voor in de badkamer. Het wordt veel met wit en betonlook tegels gecombineerd. Flaviker bijvoorbeeld, een merk dat we leveren. Levert beide combinaties. Denk aan de Italianse Flaviker Backstage en Dakota Collectie.

Omdat we ook vaak monstertegels uitlenen aan klanten zodat ze de houtlook tegels thuis in de woonkamer kunnen bekijken bij daglicht en kunstlicht is het raadzaam vooraf een afspraak te maken. Ook spreken we vaak bij onze Partner Julius van der Werf in Groningen af. Hier kunnen we u tevens een uitgebreid assortiment laten zien. Hieronder alvast enkele inspirerende foto’s. Vragen? Stel ze hieronder! of bel ons op: 050-5515530. Contact en openingstijden

Flaviker Backstage Ash Betonlook Houtlook Tegels
Flaviker Backstage Ash Betonlook Houtlook Tegels
Houtlook Tegels Woonkamer Keramisch Parket Leggen
Houtlook Tegels Woonkamer Keramisch Parket Leggen
Houtlook Tegels Woonkamer Leggen
Houtlook Tegels Woonkamer Leggen

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

 1. […] source – Houtlook Tegels Woonkamer En Badkamer Portugese Tegelaer Aantrekkelijke Betonlook Flaviker Backstage… […]

 2. Ik zou graag willen weten welke houtlook tegels in visgraat model hierboven zijn afgebeeld bij het vrijstaande bad en welke afmeting geschikt is en welke voeg hier gebruikt is.

  bedankt voor uw reactie

  1. Wilma Gorter zegt:

   Hallo Monique,
   aan de late kant een reactie maar het gaat om de volgende tegels
   Flaviker Backstage Ash Betonlook Houtlook Tegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *