Geen categorie

Handgemaakte wandtegels in de badkamer

 

Handgemaakte wandtegels in de  badkamer

Handgemaakte wandtegels in de badkamer  in combinatie met een strakke vloertegels van Rak 60 x 60  in een rustige grijstint  en een Belgisch hardstenen douchebak. Deze mediterraanse sfeer is zeer verrassend geworden  en er is ook goed over nagedacht welke  combinatie we zouden gebruiken van  de verschillende decors van de handgemaakte wandtegels.  Het formaat van deze handgemaakte wandtegels in de  badkamer is 10 x 10.  We hebben ook  formaat 15 x 15 en 20 x 20 maar van elke maat is ook weer een andere sfeer,  zo zijn er de Andalusische tegels , Oriëntaalse tegels, Mediterraanse tegels en Mexicaanse tegels.

Bij het formaat van de 20 x 20 hebben we ook mooie handgemaakte friesen in de afmeting 5 x 20 of 10 x 20. Er zijn ontzettend veel variaties mogelijk en u kunt zich eindeloos uitleven als u durft te stoeien  met kleur. Als u de vloer strak houdt is het een mooi en evenwichtige combinatie voor Nederlandse begrippen  Door de juiste combinaties  te gebruiken  heeft u een hele bijzondere badkamer gecreëerd.

Hoe kom ik tot een mooie combinatie met al deze drukke patronen,

We kunnen door middel van een eenvoudig tekenprogramma kijken hoe we de juiste combinaties gaan invullen, als u in de Winkel in Oostwold onder de rook van Groningen langs komt kunnen we de diverse decors gaan uitzoeken en dan kijken welke wanden u eventueel wilt gaan inkleuren met de decor tegels, misschien vindt u het onderstaande combinatie te druk dan kunnen we  combineren met effen tegels. U kunt misschien alleen een klein detail willen als decor of het als een rand willen gebruiken.  We kunnen de plek van de douchekop accentueren of waar het toilet komt. U ziet er zijn legio aan mogelijkheden.

Wij willen u graag helpen met het maken van de juiste keuzes en nodigen u uit om langs te komen om de vele mogelijkheden te bespreken. Als u voor een complete badkamer komt kan het handig zijn om een afspraak te maken  050-5515530 zodat we in alle rust het plan van aanpak kunnen doornemen.

Handgemaakte wandtegels
Handgemaakte wandtegels in de badkamer

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *