Granito tegels in toilet met zwarte plint 4


Granito tegels in toilet. Altijd leuk wanneer we foto’s van klanten ontvangen die tevreden zijn met hun nieuwe toilet. Hier in het toilet een mooie Granito 40×40 tegel gecombineerd met een plint van de Tegelbv.

Granito tegels in toilet. Hoe te combineren?

Gekozen is voor een strak gerectificeerde witte wandtegel van Rak 15×60. Eigenlijk een hele strakke wand dus gecombineerd met een klassiek ogende vloer. Het kan best! Wel maakt de zwarte tegel-strip er alsnog weer een klassiek geheel van. Ook de het toilet ombouw is hier voorzien van een Belgisch Hardstenen plateau.  Verder is het toilet gewoon strak gestukadoord. Hier is tevens goed te zien dat het fontein niet perse contrasterend hoeft te zijn met de wandtegels. Hierdoor blijft het juist net iets rustiger. Dit effect zou anders zijn met een Belgisch Hardstenen fontein. Qua stijl had het goed gekund namelijk. Een goede keuze om gewoon voor wit te gaan in mijn ogen. Meer inspiratie? Ga naar deze Woon en Klusmagazine.

Granito Tegels in Toilet

Granito Tegels in Toilet

 

 


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Gedachten over “Granito tegels in toilet met zwarte plint

 • H.S. Heijboer

  Wij willen ons toilet gaan opknappen. Het is een klein toilet van 150 x 150 cm. In de gang hebben we een granietvloer. Nog van de bouw. Die willen wij dus ook in het toilet. Hoe duur zijn deze tegels en kunt u ons helpen hierbij. Wij willen ook een nieuw en hoog toilet

  • Wilma Gorter Post auteur

   Hallo Nicky,
   Aan de late kant een reactie, maar dit zijn plinten van 10 x 20 de 8.1
   zwart. Het zijn cementplinten met marmeren toplaag.