Cementtegels op het balkon


Cementtegels op het Balkon,

Om uw leefruimte te vergroten kunt u heel goed cementtegels op het balkon plaatsen. De cementtegels op het balkon  zoals op de foto zijn van een perfectie kwaliteit en geschikt voor buiten. Als er voor een goede afwatering wordt gezorgd heeft u nooit water op uw balkon staan. Wij hebben hier de Cuba 15 x 15 van Castelo gebruikt en de klant is erg enthousiast over het resultaat, we hebben natuurlijk nog veel meer keuze en er is voor ieder wel een geschikt patroon.

Na het verwerken hebben wij de vloer schoongemaakt en geïmpregneerd, zodat er een bescherming is tegen vet en vuil. Zo kunt u jaren van uw balkon genieten. Regelmatig dweilen houdt uw vloer mooi. Zorgt u wel dat u een goede verwerker in de armen neemt zodat de Cementtegels op het   balkon er ook perfect in komt te liggen. Vraagt u de verwerker altijd om referentie adressen  zodat u op basis daar van de beslissing kunt nemen.  Mocht u overwegen om cementtegels op het balkon te willen plaatsen maar nog geen idee heeft hoe dat in te passen dan helpen wij u graag om een keuze te maken.

 

 

Maar misschien wit u een ander product op het balkon of terras dat is natuurlijk ook altijd mogelijk We gebruiken bv ook wel natuursteen of bv kwartsiet op balkon of terras.  Of dubbel hard gebakken tegels behoort ook tot de mogelijkheden. Komt u eens langs voor de vele mogelijkheden. We adviseren u graag. U kunt het best een afspraak maken dan hebben we alle tijd om uw wensen te bespreken.  050 -5515530

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *