Belgisch Hardsteen Tegels Woonkamer Houtlook


Belgisch Hardsteen Tegels Woonkamer Houtlook. Ontzettend mooi is de combinatie van Belgisch Hardsteen en Houtlook Tegels. Ook wel keramisch parket genoemd. Zoals u in onderstaande afbeelding kunt zien geeft dit heel veel sfeer en warmte. De Tegelaer levert en monteert deze vloeren voornamelijk in het Noorden van Nederland maar ook met regelmaat in de rest van Nederland. Deze gehele collectie is vanaf 15-02-2018 bij ons in de showroom te bekijken.

Belgica 60x60 black met houtlook nieuw

Belgica 60×60 black met houtlook nieuw

Wij hebben een nieuwe lijn in ons assortiment, het is een natuurgetrouwe natuur en marmerlook tegel van Belgica

De zwart, wit combinatie van Belgisch hardsteen en wit marmerlook is ook heel mooi. Het is heel spectaculair omdat de witte tegel echt een marmer structuur heeft en gezoet is. De Belgisch hardsteen variant is niet gezoet maar iets grover van structuur. Deze tegels zijn leverbaar is verschillende formaten waardoor ze goed gecombineerd kunnen worden in elke ruimte en ander passende tegels.

We hebben er een passende mozaïek tegel bij in verschillende modellen en er is zelfs een zwart /witte mozaïek bij.  Een mooi, degelijk product welke makkelijk toe te passen is in elke ruimte in uw woning. Naast dat deze vloertegels geschikt is voor binnen is deze ook buiten toe te passen. Denk aan een betegeld buitenterras.

Belgica 20x20 zwart wit natuursteen look

Belgica 20×20 zwart wit natuursteen look

Belgica Belgisch Hardsteen Badkamer Zwart Antraciet

Belgica Belgisch Hardsteen Badkamer Zwart Antraciet

 

De Belgica natuursteenlook tegels hebben een hoge slijtvastheid en is hierdoor zeer geschikt voor bedrijfsruimtes.

Heeft u interesse in deze collectie kom dan langs.

[pirate_forms]

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *