patchwork patronen


handgeschilderde patchwork

handgeschilderde patchwork

Patchwork patronen

Patchwork patronen zijn tegenwoordig helemaal hip, of je nu allerlei decors doet van een en dezelfde tegel of je mixed van alles doorelkaar, het kan allemaal. Je moet alleen wel een beetje durven. We hebben ook weer een prachtige nieuwe collectie binnen gekregen. 20 x 20 tegels maar dan keramisch. Wat ik zelf ook wel weer erg mooi vindt dat we weer een beetje met warme roestkleuren gaan werken dan weer gecombineerd met een  betonlook in dezelfde kleur als de decortegels.

vintage-mix

vintage-mix

Heeft u een voorkeur voor de keramische patroontegels die gemakkelijk zijn in het onderhoud of kiest u toch voor de authentieke cement tegels met hun eeuwen oude patronen soms in een nieuw jasje, die meer zorg en onderhoud nodig hebben, maar dat is meestal niet echt een probleem, als de tegels goed zijn geïmpregneerd dan heeft u werkelijk jaren lang plezier van uw vloer of wand. Het is een keus die je moet maken. Soms hoor ik een klant die pertinent geen keramische tegels wil en ook alle nadelen die een cementtegel met zich mee kan brengen voor lief neemt, en dan bedoel ik vooral dat de cementtegels niet tegen zuren kunnen. Dus alle schoonmaak producten met zuren moet je niet gebruiken.

Wilt u hulp bij het maken van een keuze voor uw vloer en of wand maak dan gerust een afspraak,  onze openings tijden hebben we verruimd en mocht het dan nog moeilijk zijn dan mag u ook in de avond uren een afspraak maken.

Ons telefoon nr. is 050-5515530

06-12581159( tegelaer app)

 

IMG-20170415-WA0007 18-04-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *