tegels verwerkt in de trap


Tegels verwerkt in de trap

Tegels verwerkt in de trap.

 

Tegels verwerkt in de trap.

Wat kun je toch ontzettend creatief bezig gaan met tegels. Hier hebben we tegels verwerkt in de trap. De tegels die hier verwerkt zijn in de trap zijn handgeschilderde tegels van Original style  collectie Chateay 13 x 13. We hebben  verschillende  blauw tinten  gemixt en zie het resultaat. De tegels die verwerkt zijn in de trap zijn de Omeaux on papyrus, Vilette on papyrus, Bouron on papyrus en de Merles on papyrus .

De patronen en kleuren van de collectie Chateaux waren geïnspireerd door een electische reeks van artefacten en plaatsen: Keramiek van tegels van het oude Perzië en Marokko, kelim tapijten uit Turkije, wandtapijten van Franse kastelen en pottenbakkerijen uit Andalusië. Als je dichtbij kijkt. kan je merken dat elke tegel een beetje anders is. Intrigerende willekeurige gestructureerde effecten ontstaan door doelbewust gebruik van glazuren te maken die reageren op het oppervlak. De combinatie van een rustieke tegel en de reactieve glazuren produceren glanzende tegels die opmerkelijk gestructeerde oppervlakten hebben.

Zelf ben ik erg blij met deze creatieve oplossing om je trap op te leuken. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om tegels in de trap te verwerken.

Mocht u inspiratie nodig hebben om ook tegels  verwerkt in de  trap te zien kom dan gerust eens langs, we hebben verschillenden mogelijkheden. Van keramische tegels tot cementtegels die passend zijn voor de stootranden van de trap.

Ik wil u de inspiratie die ik heb niet onthouden, als ik eenmaal op dreef ben dan en u als  klant durft ook te creëren met tegels dan gaan we los. Er zijn  werkelijk oneindig veel mogelijkheden en zou u willen uitnodigen om eens een afspraak te maken om te kijken wat voor u van toepassing zou kunnen zijn. Ik vind het zelf ontzettend leuk om met patroontegels te werken, het liefst in tijdloze designs zodat u er nog jaren van kunt genieten. U kunt natuurlijk op onze openings tijden langs komen maar mocht dat echt niet lukken maak gerust in afspraak in de avonduren. Dan kijken we wat daar de mogelijkheden zijn.

Ons telefoonnr. : 050-5515530

06-12581159 ( tegelaer app)

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *