Patchwork vintage mix


vintage-mix

Patchwork vintage-mix

De prachtige collectie patchwork vintage mix tegels  geven uw ruimte een landelijke sfeer. Ze zijn zowel als wand -en vloertegels verkrijgbaar. De  Patchwork vintage mix is zowel geschikt voor de keuken, bijkeuken,  toilet en badkamer. De wandtegel van de serie Patchwork vintage mix is hoogglans en de vloertegel die dezelfde motieven heeft is mat. De kwaliteit prijs verhouding is prima.

We hebben veel patchwork patronen  die op veel verschillende manieren toepasbaar zijn. Zo kun je ze goed combineren met een  simpele witte wandtegel, waarbij de focus dan helemaal komt op het patchwork vintage mix patroon. Neemt u alvast een plattegrond mee dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn in de ruimte. Wellicht kan het handig zijn als u de keuken wilt in tegelen om bv een kastdeurtje mee te nemen zodat we een goede kleurcombinatie kunnen maken. De kleuren kunnen ingetogen zijn tot zeer uitbundig, het is maar net waar u van houdt.

Komt u eens langs om te kijken naar de vele mogelijkheden voor de te betegelen ruimte, wellicht kunt u bij ons slagen. Mocht het niet lukken tijdens onze openingstijden dan kunt altijd een afspraak maken. U kunt ons bellen op telefoon nr.  050-5515530

keramiche-patroontegels-in-patchwork-2

keramiche-patroontegels-in-patchwork-2

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *