Portugese motief tegels in patchwork


Patchwork tegels bijkeuken woon ideeen

Patchwork tegels bijkeuken woon ideeen

Portugese motief tegels in patchwork is op dit moment weer een leuk item in uw interieur, we hebben cementtegels en keramische Portugese motief tegels . We kunnen dus eindeloos combineren, Uiteraard moet je wel durven. Er zijn legio woonideeën te vinden op onze site.

Portugese motief tegels in patchwork kunnen ook buiten gelegd worden. Mocht u dit te veel van het goede vinden dan kunnen we natuurlijk ook een mooie patroon gaan bedenken. De mogelijkheden zijn  oneindig, zowel in kleur als in motief.

De  bovenstaande Portugese motief tegels in patchwork is een heel uitgedacht patroon, maar bv het onderstaande komt uit een restpartij, dus ook daar zijn nog weer keuzes in. Bij de restpartijen heeft u natuurlijk niet zoveel mogelijke heden dan  moet u doen met wat we op dat moment hebben liggen.  Maar ik kan u zeggen dat dat ook verrassende mogelijkheden geeft.

Patchwork tegels toilet ideeen

Patchwork tegels toilet ideeën

 

ontwerp klant

ontwerp klant

Bovenstaand is wat onze klant heeft aangeleverd, hoe ze haar Portugese Patchwork  vloer gelegd zou willen zien . Onderstaand ziet u het prachtige resultaat. De Vloer is gelegd op afschot en is daarna goed geïmpregneerd. De klant is uitermate tevreden met het resultaat

 

 

Patchwork tegels tuin

Patchwork tegels tuin

Komt u rustig eens kijken naar onze vele mogelijkheden. 06-12581159

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *